Ai riduri? Cele mai eficiente ingrediente care te ajută să scapi de ele! Vei avea un ten tânăr, ca la 20 de ani!

Home / Beauty Tips / Ai riduri? Cele mai eficiente ingrediente care te ajută să scapi de ele! Vei avea un ten tânăr, ca la 20 de ani!
Ai riduri? Cele mai eficiente ingrediente care te ajută să scapi de ele! Vei avea un ten tânăr, ca la 20 de ani!

De la 30 de ani în sus, problema ridurilor devine foarte stresantă pentru femei. Pielea nu mai are aceeași elasticitate, iar ridurile de expresie încep să își facă apariția lângă ochi și pe frunte. Înainte de a apela la bisturiu și la creme foarte scumpe, încearcă și aceste remedii ieftine, care îți pot salva tenul de la îmbătrânire!  Fii atentă ce propuneri avem pentru a șterge ridurile de pe față!

Ulei de măsline și ulei de cocos

Amestecă ulei de măsline cu ulei de cocos și masează-ți fața cu ele. Atât uleiul de măsline, cât și cel de cocos au proprietăți hidratante, lăsând pielea mai catifelată și fără riduri. Poți aplica acest tratament săptămânal, pe față și pe gât, adică în zonele afectate de riduri. Clătește cu apă călduță. Vei observa rezultate de la prima folosire.

Ginko Biloba

Secole la rând, Ginko Biloba a fost folosit în Asia pentru a trata diferite simptome asociate cu îmbătrânirea, printre care și ridurile. Conține antioxidanți naturali, care inhibă provecul de îmbătrânire. Este recunoscut pentru proprietatea de a reduce radicalii liberi din organism și de a păstra un ten sănătos și tânăr.

Albușul de ou

Ridurile vor dispărea ca prin minune cu o mască din albușuri de ou. Poate fi folosită în fiecare zi, iar modul de preparare este foarte simplu: se iau două albușuri de ou, se bat până când se obține o spumă și se aplică zonele afectate. Se lasă să acționeze jumătate de oră, după care se clătește cu apă rece. Puteți folosi albușul de ou și pentru a prepara o mască antirid cu smântână, folosind albușul de la un ou și o lingură d smântănă. Lăsați să acționeze timp de jumătate de oră.

Afinele

Afinele te pot scăpa și ele de riduri. Ele anihilează efectele radicalilor liberi, la fel ca si Ginko Biloba. Acționează ca un scut împotriva radiațiilor solare, protejând pielea și împiedicând formarea ridurilor. Ele conțin și vitamina C, care încetinesc procesul de îmbătrânire. Ar fi minunat dacă puteți consuma câte 100 de grame de 2-3 ori pe săptămână și veți observa deja primele rezultate. Sau puteți face măști cu afine, în diferite combinații.