Ai tăiat greșit pepenele roșu până acum! Feliază-l pe vertical și vei avea parte de o surpriză!

Home / Lifestyle / Ai tăiat greșit pepenele roșu până acum! Feliază-l pe vertical și vei avea parte de o surpriză!
Ai tăiat greșit pepenele roșu până acum! Feliază-l pe vertical și vei avea parte de o surpriză!

Nu există nici o luptă mai mare în timpul verii decât aceea de a tăia pepenele roșu, care de cele mai multe ori vine în dimensiuni atât de mari, încât mânuirea lui devine imposibilă. Se pare că nu, însă! Asta pentru că există o metodă inedită de a-l tăia, care simplifică foarte mult lucrurile și te scapă pe tine de efortul de a-l mânui cu greutate. Uite care este această metodă care a revoluționat bucătăriile din întreaga lume!

Soluția la îndemână atunci când vine vorba de pepenele roșu este să îl tai batoane, nu felii. Noi am învățat de curând să facem asta, iar acum ne întrebăm cum de nu ne-a venit ideea mai devreme.
Food blogger-ul Christy sau mai bine zis ”The girl who ate everything”  este cea de la care am învățat să facem asta. Ea duce tăierea pepenelui la un alt nivel. Începe prin a tăia pepenele la jumătate în cruce, la fel ca majoritatea dintre noi.

Dieta cu pepene roșu, perfectă pentru vară! Slăbești în numai câteva zile

Numai că aici se întâmplă magia, de fapt. După ce taie pepenele în cruce, ea nu continuă cu felierea lui, ci îl taie pe verticală, ca și cum ar fi aplicat un grid peste el.

pepene 1
Este cea mai simplă și cea mai la îndemână metodă și se pare că ai tăiat pepenele roșu greșit până acum, potrivit spuselor ei. Dacă stăm să ne gândim, nu este cine știe ce ”găselniță”, dar acest truc te salvează de multe. Și acum, că ai aceste batoane de pepene, le poți consuma fără să te murdărești sau le poți pune ca și ornament pentru tot felul de cocktailuri, mai ales că este vară.

pepene 2

 

Comments are closed.