Ai verde! 6 motive pentru care ar trebui să te îndrăgostești de cel mai bun prieten!

Home / Health / Ai verde! 6 motive pentru care ar trebui să te îndrăgostești de cel mai bun prieten!
Ai verde! 6 motive pentru care ar trebui să te îndrăgostești de cel mai bun prieten!

Când ești permanent înconjurată de bărbați sau când cei mai mulți dintre prietenii tăi sunt bărbați, există o mare tentație: aceea de a depăși granițele prieteniei și a trece la nivelul următor. Cum care nivel? Relația. O mare parte dintre femei, dar și dintre bărbați, aleg această variantă, pentru că este cea mai la îndemână, pentru că se zice că trebuie înainte de toate să fii prieten cu cel cu care ești și apoi să fii iubit.  Îndrăgosteala de cel mai bun prieten vine și cu multe avantaje, luându-ți de pe cap o mare parte din problemele de la începutul unei relații. Dar, pe de altă parte, există și o serie de dezavantaje care pot cântări foarte mult, la un moment dat.

De câțiva ani de zile, drumurile voastre sunt comune. La fel și scopurile. Ieșiți împreună, merge cu tine la cumpărături, te ascultă întotdeauna, îți răspunde mereu la telefon, îți cunoaște viața amoroasă și profesională în cel mai mici detalii, toate prietenele tale îl știu. el e cel care te înțelege pe scurt și de ceva timp te gândești dacă nu cumva ar fi o idee bună să… să… să fiți împreună. Era doar o chestiune de timp până să se întâmple asta, având în vedere că vă petreceți tot timpul împreună.

Iată însă ce povestesc femeile care au afăcut asta, din propria lor experiență:

Vei ști mereu la ce se gândește, tot timpul

Nu te vei mai chinui să îți dai seama ce are sau la ce se gândește, pentru că legătura dintre voi este deja puternică. În plus, vă cunoașteți de atâta timp, nici nu ar avea cum să fie altfel. Știi întotdeauna ce urmează să spună, pe ce ton și ce se întâmplă de fapt, în sufletul lui. Așa că, în timp ce în alte relații ai începe să analizezi pe toate părțile, în acest caz nu va trebui să te chinui prea mult ghicind. Îți dai seama de tot dintr-o singură privire.

Sexul este amuzant, la început

Amuzant pentru că voi ați tot vorbit înainte despre asta și despre experiențele mai mult sau mai puțin reușite pe care le-ați avut cu alții. Știți în detaliu ce vă place, ce nu place, ce vă excită și care vă sunt fanteziile.  Acum, când voi doi sunteți cei care fac asta, totul devine mult mai ușor. Nu aveți rigiditatea unei experiențe noi, în care trebuie să vă obișnuiți unul cu celălalt. Sunteți deja parteneri de ceva timp și puneți în practică ceea ce știți că îi face celuilalt plăcere. Există șanse foarte mari ca sexul să fie incredibil, luând în considerare toate aceste aspecte.

Vei vrea ca ziua să aibă mai multe ore

La început, nu vă veți sătura unul de celălalt. Veți vrea ca ziua să aibă mai multe ore, să puteți face toate lucrurile pe care vă doreați de multă vreme să le faceți cu celelalte persoane cu care ați avut relații. Dar mare atenție! Mai sunt și alte persoane pe lângă voi, pe care este de dorit să nu le uitați, cum ar fi familia și prietenii. Nu picați în capcana de a vă izola de ceilalți, acum că ați făcut pasul de a fi împreună. Până la urmă, timpul lucrează întotdeauna în favoarea voastră, așa că încercați să vă temperați puțin.

Veți râde unul de altul

Râsul e întotdeauna recomandat, fie că vorbim despre o relație, fie că vorbim în general. Este sănătos și eliberează stresul. Iar când voi vă știți practic de o viață, el vine natural. Mai ales odată cu amintirile, cum ar fi de exemplu, momentul în care v-ați cunoscut prima oară. Sau cum arătați atunci când erați mici. Sau cât de mult v-ați schimbat de când v-ați cunoscut. El râde de păpușile tale cârpite, iar tu, de jocurile lui video cu care nu te mai lăsa în pace atunci când erați mici. Faceți asta cât mai des, amintirile ajută la sudarea relației și vă arată cât de mult ați evoluat de la primul moment al întâlnirii voastre.

Trăiești cu o frică

Acum, că te-ai ales cu o relație 2 în 1, lucrurile par să se complice puțin, asta pentru că întervin întrebările, la un moment dat. Întrebări de tipul ”Dar dacă în pierd?”  sau ”Dar dacă nu ne înțelegem?” Moment în care mintea ta începe să o facă pe nebuna, făcându-te să te gândește de zeci de ori la acest scenariu apocaliptic, în care voi vă veți despărți. Nu despărțirea ar fi neapărat problema, ci faptul că odată cu presupusa despărțire, o să pierzi probabil cel mai bun prieten. Și începi să te întrebi dacă merită, să pui în balanță relația cu prietenia și îți dă cu virgulă. Liniștește-te puțin și trăiește momentul, pur și simplu.

Merită, până la urmă

Odată ce treci peste fricile inițiale, cum că e cel mai bun prieten al tău și nu vrei să îș pierzi dacă ceva merge prost, lucrurile se așează. Lasă-te să simți fiecare moment și să te bucuri de fiecare moment, gândindu-te că nu sunt mulți cei care au curajul tău. Nu pune lucrurile atât de mult în balanță. gândește mai puțin, simte mai mult și totul o să fie ok. Nu vei mai avea, probabil, vreo legătură atât de puternică cu cineva. Cu cineva care te face să râzi, te înțelege, ține la tine și care se se întâmplă să fie și îndragostit.