Ai visat apă recent? Iată ce se ascunde în spatele visului tău și cum trebuie să îl interpretezi corect!

Home / Lifestyle / Ai visat apă recent? Iată ce se ascunde în spatele visului tău și cum trebuie să îl interpretezi corect!
Ai visat apă recent? Iată ce se ascunde în spatele visului tău și cum trebuie să îl interpretezi corect!

Visele ne spun de foarte multe ori lucruri despre subconștientul nostru, pe care nu întotdeauna le descifrăm corespunzător. Uneori, sunt chiar înșelătoare. Cert este faptul că tot ceea ce visăm are legătură cu un aspect al vieții noastre, iar hazardul nu are nicio legătură în această ecuație. A visa apă este unul dintre cele mai comune vise pe care le poate avea cineva. Apare atât de des, încât pare un simplu detaliu, menit să înfrumusețeze visul. Dar nu este așa. Apa în vis are o serie de semnificații din cele mai importante pentru noi. Care sunt ele? Citiți materialul de mai jos. 

Apa în vis este cel mai des întâlnită. Însă care sunt semnificațiile ei? Se pare că în funcție de context și de acțiunea exercitată în vis, legată de apă, putem să ne dăm seama de anumite lucruri din viața noastră. Iată care sunt semnificațiile apei în vis.

Apa curată și apa murdară

În general, apa semnifică viața și menținerea în viață. Ea e cea care ne curăță de toată murdărie. Dacă are un curs normal, visul are conotații pozitive. Dacă se revarsă, deja lucrurile se complică puțin, iar visul poate avea semnificații negative. În aceste condiții, simbolizează un pericol care urmează să apară. Așa că trebuie să fiți foarte atenți la asta. Apa limpede înseamnă fericire și bunăstare, plus alte lucruri cât se poate de pozitive, cum ar fi putere de muncă și oportunități care apar către voi. Este clar că dacă visați asta, lucruri frumoase se vor întâmpla în viața voastră. Dacă visați apă fierbinte, este un semn rău, care prevede ceartă sau supărări de orice natură.

Bei apă în vis

Dacă visați că beți apă caldă, acest lucru simbolizează faptul că dificultăți financiare vor veni peste voi, cel puțin așa cred specialiștii. De asemenea, puteți să vă confruntați cu probleme personale. A arunca apă peste cineva reprezintă faptul că vei deranja pe cineva cu acțiunile tale, fie că este vorba de un prieten, fie că e vorba de un străin.

Apa adâncă în vis

Apa adâncă nu este semn bun, ea prevestește ceartă și neînțelegere, team. Ea practic influențează sufletul omului, inducând irascibilitate și neliniște, care pot duce la certuri și conflicte. Apa agitată prevestește perioadă de emoții negative, anxietate, teamă, ură, nesinceritate.

Apa caldă în vis

Apa caldă are mai multe semnificații, în funcție de țară. La islamici, visa că faci duș cu apă caldă, acesta este considerat un semn că nivelul de stres și oboseală vor fi scăzute. Tot la islamici, visul în care treceți prin apă caldă semnifică griji, iar dacă visați că cineva se spală pe față cu apă caldă reprezintă că îi veți supăra pe cei din jurul vostru.

O apă care curge repede înseamnă că toate îți vor merge din plin, iar lucruri minunate vor apărea în viața voastră.