Alexandra Dinu a slăbit cu ajutorul nutriționistului italian Gianluca Mech

Home / Diet and Fitness / Alexandra Dinu a slăbit cu ajutorul nutriționistului italian Gianluca Mech
Alexandra Dinu a slăbit cu ajutorul nutriționistului italian Gianluca Mech

Alexandra Dinu are o siluetă de invidiat. Actrița a slăbit cu ajutorul medicului nutriționist italian Gianluca Mech. Medicul a lansat în 2013 un set de produse care au ajutat-o pe Alexandra Dinu să slăbească.

“Am descoperit produsele lui Gianluca acum câțiva ani. Îmi amintesc că eram pe platourile de filmare ale unui film italian și trebuia să slăbesc pentru acel rol. Știam că Gianluca dezvoltase o linie de produse fără gluten și am urmat atunci un program rapid de 28 de zile. M-a surprins faptul că odată ce am slăbit am rămas la aceeași greutate chiar și în prezent. Mănânc dulciuri, îmi plac biscuiții, însă îi aleg pentru cei fără gluten pe care îi recomanda Gianluca. Gătesc mult acasă și gătesc sănătos, însă când sunt la filmări și nu am timp să mănânc corect, atunci produsele din Dieta Tisanoreica îmi vin în ajutor”, spune Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu folosește acum, zi de zi, noua gama Tisanoreica Zen, care include și câteva produse ideale pentru Detox. “Eu sunt adepta unui stil de viață sănătos. După o anumită vârstă trebuie să ajungi să-ți cunoști organismul. Nu îmi plac dietele ca la carte, însă îmi plac produsele lui pentru că sunt pe bază de plante. Ziua mea începe de fiecare dată cu Depurativo Antarctico, un sirop natural pe bază de alge ce ajută la eminarea toxinelor din organism. După doar câteva săptămâni efectele sunt vizibile. Mă simt mult mai energică, iar tenul arată impecabil. Produsele Tisanoreica Zen folosesc puterea plantelor într-un mod inovativ”, adaugă Alexandra Dinu.

Dieta Tisanoreica introduce în alimentație mixuri din plante, dar și alimente create după rețete ale familiei Mech, produse menite să îmbunătățească metabolismul și să accelereze slăbirea. Este vorba despre un concept care reunește peste zece combinații de plante, în mixuri fără alcool, fără zahăr și fără conservanți. Aceste mixuri, care se găsesc în farmacii din întreaga lume, iar acum și în România, fac parte dintr-un regim de viață sănătos, alături de alimente speciale, de la paste la gustări de tip biscuiți, grisine, dar și băuturi de detoxifiere.