Alimente minune care te ajută să arzi caloriile! Pune-le în cafea și vei slăbi văzând cu ochii!

Home / Diet and Fitness / Alimente minune care te ajută să arzi caloriile! Pune-le în cafea și vei slăbi văzând cu ochii!
Alimente minune care te ajută să arzi caloriile! Pune-le în cafea și vei slăbi văzând cu ochii!

Ai început dieta. Și un program intensiv de antrenament, care te ajută să slăbești și să te tonifici. Însă parcă nu prea vezi rezultate. Nu prea mai ai răbdare și ai avea nevoie de câteva alimente minune care să te facă să slăbești peste noapte. Elli.ro îți vinde secretul și îți spune ce alimente să introduci în alimentație pentru a arde caloriile mai cu spor, iar tu să fii mai suplă ca niciodată! Ești pregătită? Scorțișoara și uleiul de cocos sunt două dintre alimentele care te vor ajuta în programul tău de slăbit. Iată care sunt și celelalte! 

Scorțișoara, cea mai bună pentru slăbit

Acest ingredient este recunoscut pentru proprietățile sale medicinale de secole întregi. Este bogată în antioxidanți și are proprietăți anti-inflamatorii, care previn instalarea infecțiilor și a inflamațiilor în organism. Reduce nivelul de zahăr din sânge și te menține plin de energie, ajutând și în procesul de slăbit. Scorțisoara impulsionează metabolizarea zahărului din sânge, permițând acizilor săraci în calorii să rămână mai mult timp în corp. Sunt două tipuri de scorțisoară. Cassia și Ceylon. Ceylon este adevărata scorțișoară, plus că are mai multe beneficii decât celălalt sortiment, așa că alege Ceylon. Pusă în cafeaua de dimineață sau în smoothie, ea începe să lucreze la nivelul organismului.

Ulei de cocos

Știm că pare ușor ciudat că uleiul de cocos ajută la slăbit, asta pentru că uleiul de cocos este prin definiție o grăsime. Dar este o grăsime benefică pentru organism, care se metalobilează repede. Acizii din acest ulei sunt trimiși din ficat în tubul digestiv, unde sunt folosiți pentru a da energie corpului, în loc de a fi înmagazinați ca și grăsimi. Uleiul de cocos îmbunătățește metabolismul și ajută din plin la arderea caloriilor.

Miere

Da, mierea conține zahăr. În general, pentru a digera zahărul, corpul folosește vitamine și minerale care sunt esențiale pentru a dizolva grăsimile, reducând cantitatea de vitamine și minerale din copr. Dar mierea conține nutrienți, cum ar fi fier, sodiu, potasiu și calciu, astfel încât, odată ingerată, procesul de digestie este echilibrat. Mierea mai conține și vitamina C și B6, ajutând la creșterea colesterolului bun din organism. Ajută la pierderea în greutate, atâta vreme cât este nefiltrată și 100% naturală.

Rețeta de cafea care te ajută să slăbești

Fă un amestec dintr-o lingură de scorțișoară, una de ulei de cocos și miere. Amestecă bine până la omogenizare și păstrează amestecul într-un recipient de sticlă. Ori de câte ori bei cafea, pune o lingură din acest amestec în ea. Vei avea rezultate în cel mai scurt timp, iar kilogramele vor dispărea ca prin minune.