Alimentele care îți taie pofta de mâncare. Slăbește sănătos

Home / Diet and Fitness / Alimentele care îți taie pofta de mâncare. Slăbește sănătos
Alimentele care îți taie pofta de mâncare. Slăbește sănătos

Vrei să slăbești într-un timp foarte scurt, dar și sănătos, atunci ar trebui să știi ce alimente îți taie pofta de mâncare. Sunt câteva legume, fructe, dar și alte produse care produc senzația de sațietate pentru o perioadă destul de lungă.

Pe lângă faptul că sunt sănătoase, aceste alimente te ajută să slăbești. Aproape toate femeile au problema greutății și majoritatea își doresc să slăbească rapid, dar să rămână și sănătoase, iar pielea lor să nu aibă de suferit. Sunt multe tentații, iar de cele mai multe ori nu mai ținem cont de regimul alimentar. Așadar, pentru a reuși să slăbim, dar fără să ne înfometăm, atunci ar trebui să mâncăm tot mai des alimente sănătoase. Lista cu fructele și legumele ”vinovate” pentru procesul de slăbire este formată din:

  • Ouăle – au un conținut scăzut de calorii, iar dacă nu suferi de afecţiuni cronice atunci poți consuma până la 4 ouă pe săptămână.
  • Ciocolata neagră – deși are un conținut ridicat de calorii, o singură tabletă taie pofta de mâncare și ține chiar de foame.
  • Brânza – creează rapid senzaţia de saţietate şi ajută la arderea grăsimilor, deși conțe multe calorii.
  • Laptele – un pahar cu lapte este sănătate curată, plus că scapi și de senzația de foame.
  • Portocalele  – ajută la accelerarea metabolismului, mai ales în timpul regimurilor alimentare și conține foarte multă vitamina C.
  • Cartofii – un cartof asigură 12 la sută din necesarul zilnic recomandat de fibre și te ține departe de bucătărie.
Daca v-a plăcut acest articol, atunci ar trebui să fim prietenii și pe Facebook.