Andreea Antonescu a ales clinica doctorului Gad Renert. Vedeta și-a făcut epilare definitivă prin procedeul cu laser Gentle Max Pro-Candela

Home / Beauty Tips / Andreea Antonescu a ales clinica doctorului Gad Renert. Vedeta și-a făcut epilare definitivă prin procedeul cu laser Gentle Max Pro-Candela
Andreea Antonescu a ales clinica doctorului Gad Renert. Vedeta și-a făcut epilare definitivă prin procedeul cu laser Gentle Max Pro-Candela

Andreea Antonescu se numără printre cele mai bine cotate vedete din showbiz, motiv pentru care este mereu în atenția publicului. Deși în ultima perioadă a lăsat muzica pe plan secund, deoarece s-a ocupat de creșterea fiicei sale, artista se pregătește de o revenire pe scenă, iar pentru asta deja lucrează la aspectul său fizic. Așadar, pe lângă sport, alimentație sănătoasă, dar și alte tratamente corporale, Andreea Antonescu a ales să-și facă o intervenție estetică dorită de majoritatea femeilor și devenită chiar o modă. Este vorba despre epilarea definitivă cu laserul Gentle Max Pro-Candela.

Gad Renert se numără printre cei mai buni medici esteticieni din România
Gad Renert se numără printre cei mai buni medici esteticieni din România

Cântăreața Andreea Antonescu a ales clinica medicului Gad Renert, specializată chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și tratamente medicale atât faciale, cât și corporale. Artista a ales epilarea cu laserul Gentle Max Pro de la Candela și chiar după prima ședință și-a exprimat mulțumirea cu privire la acestă procedură de îndepărtare a părului nedorit din zona inghinală, axilă, picioare și brațe. Epilarea cu laserul Gentle Max Pro-Candela este tot mai solicitată atât de femei, cât și de bărbați, deoarece doar prin această tehnică poți scăpa de firele de păr de pe corp și  mai ales, nu vor mai fi nevoiți să treacă pragul cabinetelor de cosmetică de două ori pe lună, ci doar de două ori pe an, iar costurile, dar și senzația din timpul tratamentului sunt incomparabile. Andreea Antonescu a mărtuisit pentru elli.ro că experiența a fost unică și că nu o regretă, iar acum sigur va putea fi relaxată când va merge la piscină, mai ales că încet, încet se apropie sezonul cald. ”Nu m-a durut deloc. Este nevoie de câteva ședințe pentru a scăpa definitiv de păr, însă merită. Recomand tuturor femeilor să încerce această metodă. Eu sunt foarte mulțumită și regret că nu am apelat la serviciile doctorului Gad Renert mult mai devreme, dar știi cum e, mai bine mai târziu decât niciodată.”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Aparatura de laser avansată, patentată și dezvoltată în America, a revoluționat tratamentul de epilare definitivă făcându-l simplu și eficient. 
Prin intermediul laserului Candela® tratamentul este nedureros și nu este necasară folosirea cremei anestezice sau a gelului rece. În SUA poartă numele “Walk în Walk Ouț Procedure”, ceea ce înseamnă fără pregătiri speciale înaintea tratamentului și continuarea zilei de lucru imediat după tratament. Aparatul Candelă Gentle Lasse® este cel mai rapid și eficient din gamă sa. De aceea, putem trata zone foarte largi în timp scurt și cu mai puține ședințe terapeutice: între trei și șase ședințe spre deosebire de 10-20 de ședințe cu lumina intens pulsata (IPL).

Andreea Antonescu a ales epilarea definitivă cu laserul Gentel Max Pro-Candela
Andreea Antonescu a ales epilarea definitivă cu laserul Gentle Max Pro-Candela
Ce este laserul medical?

Laserul Gentel Max Pro-Candela este ultima tehnologie consolidata din lume, cel mai eficient pentru epilare definitiva care aduce in plus pe piata o gama larga de tratamente medicale si cosmetice , pentru toate tipurile de piele , tratarea leziunilor pigmentare si vasculare , pete solare , pistrui , foliculita excesiva si de asemenea intinerirea pielii. Gentle Max Pro-Candela are o dubla lungime de unda care combina cea mai rapida si mai purternica lungime de unda (755nm) cu 1064 nmNd Yag pentru o mai buna performanta indiferent de culoarea pieli , in termeni de viteza,eficacitate,siguranta si satisfactia pacientului datorita rezultatelor uimitoare.

     “Frumusețea chipului este o podoabă fragilă, o floare trecătoare, strălucire de-o clipă care nu-i legată decât de epidermă.” Jean-Baptiste Poquelin (Moliere)

Important de știut: 
Se recomandă acest tratament nu numai datorită rezultatelor estetice, ci și datorită atenuării marcate a coșurilor, durerilor și a neplăcerilor rezultate din creșterea inversata a firelor de par (sub piele).

Printre clienții clinicii se numără Teo Trandafir, Denisa Nechifor, Anda Adam, Diana Munteanu, Jorge, Catrinel Sandu, Ana Maria Prodan, Silviu Andrei, Maria Păuna, Bianca Gavrilescu, Nicoleta Țociu, Andreea Antonescu, Doria Niculescu, dr. Nicoleta Ferariu, Ramona Lăzuran. Lista este mai amplă, însă v-am specificat o parte dintre persoanele publice care apelează cu încredere la serviciile doctorului Gad Renert.

Pentru a fi la curent cu toate procedurile pe care doctorul le realizează, dar și pentru a vedea lista cu prețuri, plus multe alte informații despre estetică și tratamente, puteți vizita site-ul www.dr-renert.com, dar și pe pagina de facebook Dr Renert Gad – Centru de Estetica Medicală.

Medicul Gad Renert se numără printre cei mai buni medici esteticieni din țară
Medicul Gad Renert se numără printre cei mai buni medici esteticieni din țară