Apasă acest punct pe picior și vezi ce se întâmplă cu organismul tău! Este pură magie!

Home / Health / Apasă acest punct pe picior și vezi ce se întâmplă cu organismul tău! Este pură magie!
Apasă acest punct pe picior și vezi ce se întâmplă cu organismul tău! Este pură magie!

Acupresura este o tehnică pe care majoritatea specialiștilor o utilizează și sunt convinși că este remediul suprem de sănătate. Presopunctură este utilizată pentru a îmbunătăți starea de sănătate generală și starea specială prin apăsarea manuală a unor anumite puncte situate la nivelul corpului. Dar uite ce se întâmplă când apeși unul dintre ele, numit LV3!

Există aproximativ 1100 de puncte de presopunctură pe corpul nostru, care se referă la anumite părți și organe. Unul dintre aceste puncte este LV 3 , ceea ce reprezintă un punct esențial și multifuncțional. punctul lv3

Care sunt avantajele apăsării acestui punct?

Acest punct reduce nivelul de stres, iar aceasta se face prin creșterea concentrației și claritatea de gândire. LV 3 poate fi o sursă excelentă pentru ameliorarea durerii, deoarece este legat de partea inferioară a spatelui. De asemenea, problemele genitale pot fi de asemenea reduse prin stimularea LV 3. Și, de asemenea, acesta ajută cu probleme ale ochilor și dureri de cap. Prin stimularea acestui punct, vei vindeca indigestia, stomac deranja și chiar mahmureli. LV3 te poate ajuta chiar și la slăbit, ceea ce este un lucru la modă printre femei,dar și printre bărbați.Potrivit unor studii, LV 3 poate ajuta, de asemenea, să lupți împotriva depresiei și anxietății, precum și a Parkinsonului, dacă este utlizat constant,pe o perioadă mai îndelungată.

Unde este situat LV3?

Puteți găsi mai ușor LV 3 . Acesta este situat pe picior, între degetul mare și cel adiacent, după aceea găsiți acest celebru punct coborând cu o lățime de două degete mai jos. În momentul în care simțiti că oasele se unesc ăntr-un punct, acolo este LV3. Țineși minte că nu este fix pe os și cumva înainte ca oasele proeminente să se unească.  Atunci când găsiți o ușoară adâncitură în picior, trebuie doar să apăsați ușor și să masați chiar de mai multe ori pe zi.