0

Epilare definitivă la tine acasă! Aplică această pastă subraț și tot părul va cădea și nu va mai crește niciodată

Părul de pe corp este inestetic, mai ales când alegem să ne îmbrăcăm în maiouri, rochii cu bretele, pantaloni scurți sau orice altă ținută de acest gen. De altfel, epilarea este un proces dur care trebuie repetat de fiecare dată când părul apare pe corp. Părul de subraț apare mai rapid ca în celelalte zone ale corpului, iar asta înseamnă că trebuie să mergeți mai des la cosmetică pentru a-l îndepărta. O soluție eficientă de a scăpa pentru totdeauna de părul de subraț este o pastă din ingrediente naturale.

ULEIUL CARE ÎȚI REGENEREAZĂ PĂRUL ȘI AJUTĂ LA CREȘTEREA PODOABEI CAPILARE / VIDEO

Părul de pe corp crește pentru a ne proteja pielea de praf sau alte impurități, ori microbi. În secolul nostru, din fericire, oamenii nu mai sunt nevoiți să umble dezbrăcați, motiv pentru care hainele ne protejează corpul, iar părul poate fi îndepărtat fără probleme. De altfel, se apreciază mai mult pielea fără păr, cel puțin în cazul femeilor. Așadar, vă prezentăm două metode de îndepărtarea părului de subraț pentru totdeauna cu ajutorul unei paste compusă din elemente naturale.

Pastă din turmeric

Ingrediente:
  • Jumătate de cană de pulbere din turmeric
  • Apă de trandafiri (sau lapte)
  • Apă călduță
  • Un prosop
Preparare:

Amestecă ingredientele până se formează o pastă groasă, după care aplicați pasta peste părul de subraț și o lasăți să acționeze timp de 20 până la 30 de minute. Înmuiați prosopul în apa călduță și ștergeți apoi turmericul de subraț.  Repetați tratamentul pentru a slăbi foliculii de păr și, astfel, îndepărtați părul.

Pastă din bicarbonat de sodiu

Ingrediente:
  • bicarbonat de sodiu
  • Apă
Preparare:
Poți prepara o pastă din bicarbonat de sodiu cu apă. Asigurați-vă că pasta este suficient de groasă pentru a nu curge pe piele. Înainte de a merge la culcare, aplicați această pastă în zona axilei și o lăsați peste noapte. Spălați această zonă dimineața următoare. După ce ați îndepărtat pasta din bicarbonat de sodiu aplicați o cremă hidratantă.

S-ar putea să-ți placă și...