Ar trebui să nu faci asta înainte de sex dacă vrei să nu te îmbolnăvești!

Home / Health / Ar trebui să nu faci asta înainte de sex dacă vrei să nu te îmbolnăvești!
Ar trebui să nu faci asta înainte de sex dacă vrei să nu te îmbolnăvești!

Cu toate că mulți dintre voi ați auzit probabil acest lucru, știm că este mai puțin probabil să îl fi pus și în aplicare, pentru că ați crezut că nu este necesar sau că este banal. Până de curând, se credea ca golirea vezicii urinare înainte de actul sexual reduce semnificativ riscul de infecții urinare la femei. Dar ultima constatare arată că de fapt este chiar opusul. Riscurile de infecție cresc odată cu golirea vezicii înainte de sex.

Potrivit lui David Kaufman, un urolog recunoscut, a goli vezica înainte de actul sexual este una dintre cele mai mari greșeli pe care le poate face o femeie, asta deoarece bacteriile din vagin pot merge ușor în uretră în timpul actului sexual. Urinarea este de fapt recomandată imediat după sex, în scopul de a preveni infecția.

Nu ar trebui să faci acest lucru înainte de sex – îți vei pune sănătatea în pericol! Uite cum să previi infecțiile urinare!

Cu ajutorul unei diafragme ca mijloc de contracepție crește în mod serios riscul de infectie, deoarece aceasta împinge vezica urinară, împiedicând-o să fie golită complet. Dacă aveți nevoie să utilizați metode contraceptive, alte metode pot fi mai benefice. De asemenea, lubrifianții frecvent întâlniți în prezervative pot declanșa o iritație, care, la rândul său, duce la infecții. De aceea, prezervative fără lubrifiant sunt mult mai mult recomandați.

Sfaturi suplimentare:

Evită deshidratarea și susține eliminarea corespunzătoare a bacteriilor prin intermediul tractului urinar bân d foarte multă apă.
Nu reține urina și du-te la toaletă atunci când simți nevoia să urinezi.
Se spală zona genitală foarte bine.
Menține igiena intimă în mod regulat, zilnic; De asemenea, înainte și după sex.
Urinați după sex.

Comments are closed.