Arată ca o divă! Cele mai bune trucuri de vestimentație furate tocmai de la staruri!

Home / Fashion / Arată ca o divă! Cele mai bune trucuri de vestimentație furate tocmai de la staruri!
Arată ca o divă! Cele mai bune trucuri de vestimentație furate tocmai de la staruri!

Fie că mergi la un festival în aer liber,  fie că ieși cu prietenele în oraș, fie că ieși pur și simplu la cumpărături, ținuta ta trebuie să fie impecabilă. Și pe lângă faptul că trebuie să fie impecabilă, trebuie să fie și comodă. Altfel nu vei putea face nici unul din lucrurile pe care ți le-ai propus. O ținută comodă este indicată atunci când ai mult de mers sau de stat în picioare. Iar vedetele de la Hollywood au învățat asta, drept pentru care îți vând câteva ponturi despre cum să arăți glam într-o ținută casual.

Mare grijă la accesorii

În loc să te cremuiești toată ziua sau să îți dai constant cu creme de protecție solară, alege o pălărie cu boruri mai mari, care poate opri soarele din a face rău tenului tău. E cel mai bun sfat. Oferta este atât de diversificată la acest capitol, încât nici nu te vei chinui prea mult pentru a găsi pălăria potrivită. În spate îți poți pune un ruccsac, astel încât să ai totul la îndemână și în același loc.

Poartă eșarfe de cap

Poți renunța la eternele coronițe din flori și poți alege o eșarfă de cap, în culoarea ținutei sau complementar ținutei pe cae ai ales-o. Îți va da un look chic și boem. Gigi Hadid îți recomandă să porți asta la orice eveniment în aer liber la care te duci.

Poartă pantalonii scurți până la genunchi

Cu toate că pantalonii foarte scurți sunt la modă, nu ezita să porți o pereche de pantaloni scurți, care vin până la genunchi, de exemplu. Pot fi la fel de sexy și la fel de cool, mai ales dacă au câteva tăieturi prin care se întrevede piciorul. Kendal Jenner a purtat acest tip de ținută la un festival în aer liber și a atras privirile tuturor.I-a asortat cu un top și cu o vesta western, precum și o pereche de botine casual în picioare și a arătat foarte bine!

Poartă espandrile cu platformă

Ia în considerare faptul că vei sta mult în picioare, așa că trebuie să te încalți comod.Înlocuiește pantofii, botinele, cizmele cu o pereche comodă și ușoară de espandrile, care te pot ține fresh, dar și picioarele tale, pe durata întregii zi. Alege imprimeuri colorate, care să se potrivească soarelui de afară.

Poartă rochii vaporoase

Rochiile vaporoase sunt perfecte pentru un eveniment în aer liber, lejer, în care soarele toropește. alege o rochie din materiale subțiri și vaporoase, care să lase pielea să respire, dar și vântul să treacă prin ea. Poți alege rochii în decupaje sau chiar cu tăieturi adânci, care să îți scoată corpul în evidență.Jamiu Chung recomandă asta, actriță și vedetă de reality show.