Arată cu 10 ani mai tânără după ce a folosit un singur ingredient

Home / Beauty Tips / Arată cu 10 ani mai tânără după ce a folosit un singur ingredient
Arată cu 10 ani mai tânără după ce a folosit un singur ingredient

Tenul fără riduri este visul oricărei femei. Și, în timp ce piața este încărcată cu diverse creme antirid, acestea nu reușesc să dea rezultatele dorite, indiferent de cât de scumpe sunt. Dar nu multe femei știu că un ingredient din casă poate face minuni atât pentru picioare, cât și penru liniile si ridurilede pe față. Acest ingredient se numește vaselină. Uite cum te poate ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără! 

Citește și:  5 UTILIZĂRI CIUDATE ALE APEI DE GURĂ. SIGUR NU ȘTIAI CĂ O POȚI FOLOSI ȘI AȘA!

Ridurile apar cel mai frecvent pe pielea uscată, motiv pentru care toți dermatologii recomandă folosirea unei creme pentru a menține pielea hidratată, care este mai puțin predispusă la îmbătrânire. Dar cum împiedică vaselina apariția ridurilor? Aceasta hidratează profund pielea, făcând-o mai suplă și mai elastică.

Vaselina este cel mai recomandat produs pentru riduri. Este adesea folosită ca un balsam pentru buze crăpate și este de asemenea bună pentru ridurile de pe față și de la ochi, deoarece substanțele din compoziție au o greutate moleculară ridicată, care creează o peliculă impenetrabilă pe piele.

Aplicând vaselina de două ori pe zi, vei reduce ridurile cu siguranță. Pentru a profita de cele mai multe proprietăți antiîmbătrânire pe care le are vaselina, aplică pe față cu regularitate în fiecare noapte, înainte de a merge la culcare. Aceasta va hidrata pielea în mod eficient și vă va face să arătați mai tinere. Este de asemenea important să se spele fața foarte bine înainte de a aplica vaselina. De asemenea, asigurați-vă că o aplicați în timp ce pielea este încă umedă.

Vaselina vă poate ajuta să scăpați de ridurile de la ochi prin aplicarea zilnică pe zonele afectate, după ce curățați fața în prealabil.

Vaselina conține cerezine, ulei mineral, alcool și lanolina, printre alte ingrediente. Dacă o utilizați în conformitate cu instrucțiunile de pe eticheta veți avea numai beneficii. Mare grijă când  o aplicați la ochi, pentru că poate crea o ușoară stare de disconfort.