Beneficiile punguțelor cu siliciu

Home / Lifestyle / Beneficiile punguțelor cu siliciu
Beneficiile punguțelor cu siliciu

Știm cu toții că atunci cumpărăm, cum ar fi o pereche de pantofi, vom găsi un săculeț cu gel de silicon în cutie, nu-i așa? Din nefericire, mulți oameni din întreaga lume spun că acestea sunt inutile, chiar toxice, dar – este cu totul și cu totul greșit.  Da, ei au dreptate atunci când vine vorba de partea toxică, deoarece acestea nu ar trebui să fie consumate din cauza dioxidului de siliciu pe care îl conțin! Veți fi uimiți când noi vă spunem că aceste geluri de dioxid de siliciu sunt extrem de utile și le puteți folosi pentru tot! Citește articolul de mai jos pentru a afla mai multe despre acest lucru!

Ei bine, acest lucru înseamnă că data viitoare când cumperi ceva, nu ar trebui să arunci aceste pliculețe cu gel de siliciu. Ar trebui să păstrați punga, care are granule galbene sau albe ușoare. Pungile de gel de siliciu sunt inofensive și sunt folosite pentru a menține prospețimea. Ele sunt menite să țină departe de umiditate de la deteriorarea produsului în timpul depozitării.

Motivul ciudat pentru care femeile își pun laxativ pe față ca și primer de make up!

Iată câteva alte utilizări pentru casă ale pungilor cu fel de siliciu:

  • Aveți posibilitatea să utilizați granulele de siliciu pentru a salva telefonul mobil – iată ce trebuie să știți: în cazul în care scăpați telefonul în apă, se pun doar câteva pungi cu gel de siliciu în jurul lui și se va usca în cel mai scurt timp, pentru că dioxidul de siliciu absoarbe apa. În acest fel, puteți utiliza telefonul din nou, fără nici o problemă.
  • Sau, puteți pune granulele de siliciul între haine curate , care vor face va face hainele să aibă un miros proaspăt, pentru o mai lungă perioadă de timp. Dioxidul de siliciu va preveni și se neutralizează umezeala.
  • Doar pune câteva pungi de siliciu în geanta cu care mergi la sala de antremanent și va absorbi umezeala din haine, permițând bacteriilor să se dezvolte și să se răspândească în acest mediu umed. Săculeții de gel de siliciu vor absorbi umezeala, lăsând sacul curat și fără miros de bacterii.
  • Sau puteți utiliza pungile de siliciu pentru a salva produsele cosmetice – astfel încât, dacă doriți ca produsele cosmetice să dureze mai mult, doar puneți un săculeț de granule de siliciu în ele, iar asta le va salva de la umiditate.