Așa arată femeia cu corpul perfect potrivit științei / VIDEO

Home / Beauty Tips / Așa arată femeia cu corpul perfect potrivit științei / VIDEO
Așa arată femeia cu corpul perfect potrivit științei / VIDEO

Femeia cu corpul perfect există, conform oamenilor de știință. Percepția despre femeia ideală s-a schimbat drastici de-a lungul timpului. Corpul perfect era văzut total diferit în perioada renașterii italiene față de prezent. Ceea ce nu s-a schimbat este faptul că femeile au încercat mereu să fie perfecte, să aibă corpul perfect, indiferent de consecințe.

Total diferit de percepția pe care marile case de modă o dau despre corpul perfect, oamenii de știință de la Universitatea din Texas spun că femeia perfectă este înaltă de 1,68, iar măsurile corpului sunt de 99-63-91. Aceste măsuri perfecte sunt asemenea starului Kelly Brook, o cunoscută actriță și model din Anglia. Bărbații privesc acest model de femeie ca fiind cel ideal și le inspiră sănătate și tinerețe.

Citește și: Cum arată cele mai frumoase femei din întreaga lume / FOTO

Kelly Brook, sau Kelly Ann Parsons, este născută pe 23 noiembrie 1979, Rochester, Kent. Este o actriță și un fotomodel britanic. A început cariera de fotomodel la 16 ani, după ce a câștigat un concurs de frumusețe. Printre altele, Kelly a lucrat la agenții publicitare pentru a face reclamă mașinilor Renault. Ea apare ca Daily Star și deja în 1999 poza ei poate fi văzută în magazinele GQ și FHM. Brook studiază 3 ani dramaturgia la “Italia Conti Academy” în Londra. Apoi a început să joace roluri secundare în filme ca “Sorted” (2000), “Ripper” (2001) unde a jucat alături de Andrea Joy Cook și Bruce Payne. A mai jucat în 2003 alături de Christopher Lambert și Lou Diamond Phillips în filmul “Absolon”.

Kelly Brook este femeia cu corpul perfect
Kelly Brook este femeia cu corpul perfect

Kelly Brook Kelly Brook

Kelly Brook

Dar de ce femeile slabe sunt considerate ideale?

Acest lucru se întâmplă din cauza industriei modei care încearcă să-și vândă hainele, iar modelele care prezintă ținutele marilor designeri sunt foarte slabe tocmai pentru ca aceste colecții să fie analizate cu atenție. Poate că femeile slabe arată bine în reviste și pot fi văzute ca un ideal de femeie după cum creatorii de modă vor să lase impresia, însă este demonstrat științific faptul că bărbații au fost întotdeauna atrași de femeile cu forme. Mai mult, o femeie slabă, în mintea mai multor bărbați, este asociată cu un om bolnav și fără putere.

Din cauza modelului pe care designerii l-au lansat în întreaga lume, foarte multe tinere se înfometează pentru a slăbi și pentru a reuși să aibă un corp de manechin. Acest lucru este total greșit, în special pentru că nu este sănătos să se înfometeze sau să ia apstile de slăbit. Plus de asta, oamenii de știință spun că femeile cu forme sunt ceea ce vor cu adevărat un bărbat, așa că cel mai bine este ca tinerele să renunțe la regimul de slăbit și să ducă o viață sănătoasă.

Comments are closed.