Iată cum te poți proteja de radiații și de fumul de țigară cu o singură plantă

Home / Lifestyle / Iată cum te poți proteja de radiații și de fumul de țigară cu o singură plantă
Iată cum te poți proteja de radiații și de fumul de țigară cu o singură plantă

Recomandăm să aveți cel puțin una dintre aceste plante în casă sau în apartament, deoarece este dovedit că acestea absorb toate radiațiile nocive emise de televizor sau de alte aparate electrice. Aceste plante sunt, de asemenea, utile pentru că elimină toate mirosurile neplăcute din solvenți, vopsele și produse de curățat. Știi că ar fi util să existe cel puțin o plantă la fiecare 10 metri pătrați de spațiu în casa ta?

Smochin, feriga, arborele dragonului și cactus- aceste plante s-au dovedit a fi eficiente împotriva radiațiilor, mirosurilor neplăcute și altor substanțe chimice, care sunt de obicei prezente în aerul din interiorul caselor noastre.

Citește și Vitamine, minerale și rolul lor în sănătatea noastră

Arborele Dragonului

Această plantă este cu adevărat frumoasă și nu are nevoie de multă grijă, astfel încât o puteți menține cu ușurință în casă. Cel mai bun lucru despre această plantă este că este rezistentă la schimbările de temperatură. Cu toate că iubește lumina nu ar trebui să fie pusă direct la lumina soarelui. Sprayează frunzele cu apă în fiecare zi. Planta dragon va reduce efectul agenților de curățare, solvenți, vopsele, deodorante și spray-uri. Deci, de aceea această plantă este printre cele mai bune plante cunoscute pentru purificarea casei.

Smochin

Această plantă este utilă mai ales împotriva fumului de țigară. Așa că, oamenii care fumeaza în interior ar trebui să cumpere cu siguranță această plantă. Neutralizează și concentrația de dioxid de carbon, monoxid de carbon și alte substanțe nocive găsite în lacuri și vopsele. Nu pune smochinul la lumina directă a soarelui.

Ferigă

Ferigă este capabilă de a acționa împotriva formaldehidei, care se evaporă din clei, detergenți, vopsea, perdele, țesătură și mobilier. Această plantă necesită o mulțime de umiditate și nu ar trebui să fie expusă direct la soare. Așa cum am mai spus, aceste plante sunt destul de eficiente împotriva tuturor substanțelor chimice nocive și a particulelor care pot fi găsite în casa ta. Ar trebui să aveți cu siguranță, cel puțin una dintre aceste plante în casă.