Uimitor ce se întâmplă cu organismul nostru dacă bem apă imediat după ce ne trezim

Home / Health / Uimitor ce se întâmplă cu organismul nostru dacă bem apă imediat după ce ne trezim
Uimitor ce se întâmplă cu organismul nostru dacă bem apă imediat după ce ne trezim

Specialiștii recomandă să bei apă imediat ce cobori din pat. Valoarea medicală a acestei tendințe de sănătate a fost confirmată științific prin studii efectuate recent. Se pare că apa băută pe stomacul gol previne o gamă largă de afecțiuni și boli,  cum ar fi dureri de corp, probleme cardiace, epilepsie, dureri de cap, artrită, diabet, constipatie, obezitate, tuberculoză, meningită, boli de rinichi, vărsături, boli uterine, gastrită și boli de gât.

Metoda: De îndată ce te trezești, chiar înainte de a face orice altceva, consumă patru paharemai mici de apă. Dacă nu puteți consuma această cantitate de la bun început, atunci ar trebui să începeți cu puțin și să creșteți treptat cantitatea. Dupa ce te speli pe dinți și îți efectuezi igiena de dimineață, așteptați timp de 45 de minute înainte de a bea sau a mânca ceva. După 45 de minute, luați micul micul dejun ca de obicei, iar apoi nu se bea și nu se mănâncă nimic în următoarele 2 ore.

Boli specifice care pot fi vindecate prin această metodă

Studiile arată că dacă se utilizează metoda de mai sus, numărul de zilede regim care trebuie urmate pentru a vindeca fiecare boală este:

Cancer- 180 zile
Biabet- 30 de zile
Constipație- 10 zile
Probleme gastrice- 10 zile
Tensiune ridicată- 30 de zile

Citește și Ai celulită? Scapă de grăsime cu ceai verde!

Lucrul bun în utilizarea acestei metode de tratament este că, în afară de urinare frecventă la începutul programului, această metodă nu are efecte secundare.

Atât japonezii, cât și chinezii consumă ceai fierbinte la fiecare masă pe care o iau, în loc de apă rece. Apa rece solidifică alimentele uleioase pe care tocmai le-ați mâncat și încetinește procesul digestiv. Odată ce aceste uleiuri solidificate ajung în intestin, apar probleme legate de acidul gastric. Acumularea pe termen lung a acestor uleiuri digerate poate duce la cancer. Culturile occidentale trebuie să adopte această practică deoarece nu există nimic de pierdut.