Avea părul fragil, dar a reușit să îl transforme în aproape o săptămână

Home / Beauty Tips / Avea părul fragil, dar a reușit să îl transforme în aproape o săptămână
Avea părul fragil, dar a reușit să îl transforme în aproape o săptămână

Pierderea parului este o problemă comună, care afectează atât bărbați, cât și femei. Există o serie de factori care pot declanșa pierderea părului și cele mai frecvente includ stresul excesiv, poluarea mediului, fumatul excesiv și ultimul, dar nu în ultimul rând, îmbătrânirea. Numărul mediu de fire la om este de aproximativ 100.000, din care în mod normal 100 se pierd în fiecare zi.  Află de la noi cum poți să întărești părul fragil folosind câteva trucuri foarte simple!  Iată care sunt soluțiile naturale împotriva căderii părului!

Ulei de cocos

Bogat în minerale, proteine, grăsimi esențiale, potasiu și fier, uleiul de cocos este extrem de benefic pentru stimularea creșterii sănătoase a părului. Se încălzește niște ulei de cocos și se aplică pe scalp prin masaj usor. Lasă-l să acționeze timp de 1 oră, apoi se clătește. Ca alternativă, puteți răzui niște nucă de cocos în stare proaspătă și se amestecă cu apă. Aplicați amestecul pe zonele în care părul cade și se lasă peste noapte. Spălați-l în dimineața următoare.

Ceapa

Bogată în sulf, ceapa este extrem de benefică pentru stimularea producției de colagen. Se taie o ceapă și se stoarce sucul. Acest amestec se aplică pe scalp și se lasă timp de 15 minute. Spălați-l cu un șampon blând și lăsați-l să se usuce. Se repetă tratamentul de două ori pe săptămână.

Usturoi

La fel ca ceapa, usturoiul este, de asemenea, bogat în sulf, ceea ce îl face extrem de eficient în stimularea creșterii părului . Pentru acest tratament, zdrobiți câțiva căței de usturoi, se adaugă puțin ulei de nucă de cocos și se fierbe timp de câteva minute. Lasă-l deoparte să se răcească, apoi se aplică pe scalp prin masaj usor. Lasă-l timp de o jumătate de oră, iar apoi vă clătiți. Faceți acest tratament de două ori pe săptămână.

Ouă

Ouăle sunt doar un alt remediu natural care poate inversa pierderea părului. Pentru acest amestec, aveți nevoie de un albuș de ou cu ulei de măsline. Bate amestecul până când obțineți o pastă. Acesta se aplică pe scalp și se lasă timp de aproximativ 20 de minute. Spălați-l cu apa calduță și sampon.