Băutura care topește grăsimea de pe abdomen în timp ce stai pe scaun

Home / Diet and Fitness / Băutura care topește grăsimea de pe abdomen în timp ce stai pe scaun
Băutura care topește grăsimea de pe abdomen în timp ce stai pe scaun

Dacă sunteți o persoană care într-adevăr vrea să piardă în greutate și nu aveți timp să facă exerciții, va trebui să încercați acest ceai. Lucrul cert este că acest ceai încurajează metabolismul să lucreze mai repede și în acest fel  topește depunerile de grăsime. Nu contează dacă lucrați sau urmăriți emisiunea preferata, va trebui doar să beți acest ceai.

Ceaiul din scorțișoară este foarte sănătos și arde caloriile
Ceaiul din scorțișoară este foarte sănătos și arde caloriile

Acesta va arde calorii, indiferent de locul unde ești și de ce faci. Scorțișoara și mierea, ingredientele acestui ceai au proprietăți antibacteriene, anti-inflamatorii și multe alte beneficii.

Demonstrat științific: un pahar de vin înainte de culcare te poate ajuta să slăbești

Ingrediente

2 linguri de miere
1 lingură de scorțișoară
1 cană de apă

Mod de preparare

Pune apa pe foc și când începe să fiarbă se adaugă scorțișoara. Scoateți de pe foc și lăsați apa să se răcească. După răcire, se adaugă miere și se amestecă bine. Bea acest ceai rece! Niciodată nu adăugați mierea în timp ce apa este încă fierbinte! În acest fel pierderile toate beneficiile sale!

Mic dejun delicios sub 500 de calorii. Slăbește sănătos!

Beți acest ceai de 2 sau 3 ori pe zi și veți începe să slăbiți văzând cu ochii. Grăsimea se va topi, iar abdomenul va deveni plat. Ca orice remediu natural, va dura puțin până când începe să își facă efectul, deci nu vă așteptați la rezultate peste noapte, pentru că nu le veți avea. Cu cât devine o rutină, cu atât mai mult veți reuși să pierdeți în greutate.

Comments are closed.