Băutura din ghimbir, lapte de cocos și turmeric care te scapă de problemele intestinale

Home / Health / Băutura din ghimbir, lapte de cocos și turmeric care te scapă de problemele intestinale
Băutura din ghimbir, lapte de cocos și turmeric care te scapă de problemele intestinale

Balonarea, constipația sau gazele intenstinale sunt probleme cu care se confruntă majoriatatea oamenilor. Remedii sunt foarte multe, însă dacă doriți să țineți un tratament naturale bine să încercați o compoziție unică ce vă va scăpa de problemele de colon iritat sau cu intestinele. Tot ce aveți nevoie este de miere, lapte de cocos și ghimbir.

Citește și: Măști hidratante pentru sezonul rece. Vei avea tenul ca de bebeluș

Din cauza proastei alimentații, sedentarismului și stresului, organismul nostru ne dă semnale că nu mergem în direcția bună, iar constipația, balonarea, gazele intestinale sau colonul iritan sunt doar semenele îmbolnăvirii. O viață sănătoasă înseamnă un consum de apă de 2 litri pe zi, multe fructe și legume, dar sport. Dacă nu avem grijă de organismul nostru, nici starea noastră nu va fi una mai bun, iar cu timpul organele cedează. Am descoperit o băutură foarte eficientă din produse naturale care te vor ajuta să scapi de constipație, balonare sau problemele cu intestinele.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci într-un bol lapte de cocos, ghimbir, o linguriță cu miere și turmeric și să-l bei înainte de somn, iar dimineață nu vei avea probleme cu scaunul, ba chiar organismul tău se va detoxifia în timp. Inflamațiile din corp vor dispărea datorită turmericului și laptelui de cocos, ajută în procesul digestiei și te scapă de balonări. Ghimbirul este folosit de secole pentru tratarea problemelor intestinale, iar în combinație cu laptele de cocos și turmericul face minune asupra organismului.

ghimbir-si-miere
FOTO: beextrahealthynow.net