Băutura miraculoasă! Nu o să te mai doară nimic după câteva zile de când începi să o consumi!

Home / Health / Băutura miraculoasă! Nu o să te mai doară nimic după câteva zile de când începi să o consumi!
Băutura miraculoasă! Nu o să te mai doară nimic după câteva zile de când începi să o consumi!

De obicei, atunci când suntem în stare de stres, agitație sau câdn pur șsi simplu nu stăm confortabil la birou, observăm că începem să suferim de dureri articulare foarte mari sau de dureri de cap și de gât. De cele mai multe ori, aceste dureri devin de-a dreptul insuportabile și enervante. Există însă o băutură miraculoasă care te scapă de aceste dureri și te pune pe picioare în mai puțin de o săptămână.

Dacă ești mereu pe fugă și nu ai timp de nimic, această soluție te poate ajuta foarte mult. Este o rețetă simplă, care nu îți dă foarte multe bătăi de cap.

Pentru aceasta, ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • apă rece
  • glicerină comestibilă

Înainte de toate, pune 5 grame de gelatină comestibilă în apă și amestecă foarte bine. Lasă amestecul într-un recipient peste noapte și de dimineață îl poți consuma ca un jeleu. Acest amestec ar trebui consumat în fiecare dimineață timp de 30 de zile consecutiv dacă vrei să ai rezultate pe măsură. Abia după 6 luni mai poți încerca din nou această cură, dar sub nicio formă mai devreme.

Citește și Ghimbirul distruge cancerul ovarian, de colon și de prostată mai bine decât chimioterapia

Dacă nu îți place gustul, poți amesteca cu miere, iaurt sau suc pentru a o face mai dulce. Acastă băutură este eficientă pentru că  oasele, colagenul, tendoanele sunt toate alcătuite din aminoacizi care ajută la refacerea rapidă a celulelor. Este foarte bună pentru sistemul tău imunitar și pentru întărirea ligamentelor.Gelatina ajută foarte mult și în caz de osteoporoză, dar numai dacă este consumată corespunzător.