Băutura care te scapă de surplusul de grăsime și reglează metabolismul

Home / Diet and Fitness / Băutura care te scapă de surplusul de grăsime și reglează metabolismul
Băutura care te scapă de surplusul de grăsime și reglează metabolismul

Despre această băutură se vorbește în întreaga lume. Experții spun că toate femeile ar trebui să încerce această băutură uimitoare. De asemenea, ei spun că această băutură puternică va accelera procesul de pierdere în greutate și te va ajuta să scapi de celulită! Și da, de asemenea, va tonifia pielea! Iar numele acestei băuturi miraculoase este ceai de semințe de in! Uimitor, nu?

Citește și :   ACEST EXERCIȚIU ESTE MAI EFICIENT DECÂT O MIE DE ABDOMENE

Știați că semințele de in sunt  o sursă excelentă de mai multe substanțe nutritive sănătoase, cum ar fi: vitamine, minerale, acizi grași și fibre care reglează funcțiile? Aceasta ajută, de asemenea, la eliminarea toxinelor și a substanțelor nocive din organism; scade nivelul de zahăr din sange și taie pofta de mâncare. Mai mult, oferă corpului lecitină și curăță intestinele. Va accelera procesul de ardere a grăsimilor și te va ajuta să arzi grăsimea de pe abdomen. Cum am spus, te poate ajuta să scapi de excesul de greutate și să îți mențină greutatea corporală ideală. Acesta este principalul motiv pentru care mulți oameni din întreaga lume, în special femeile, au încercat această băutură și sunt uimite de rezultatele!

Acest ceai de casă din semințe de in este simplu și ușor de făcut. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile. Iată ce trebuie să faci:

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

1 litru de apă clocotită
3 linguri de semințe de in
Indicații:

Doar se toarnă apă clocotită peste 3 linguri de semințe de in. Apoi, ar trebui să lăsați amestecul peste noapte. Aveți posibilitatea să utilizați termos sau orice fel de vas cu un capac. Trebuie să repetați această procedură în fiecare noapte. Se bea dimineața.

Acest ceai ajută organismul să elimine toxinele, dar și grăsimea
Acest ceai ajută organismul să elimine toxinele, dar și grăsimea

Experții spun că ar trebui să se bea 150 ml din această băutură uimitoare, de 3-4 ori pe zi – cu 30 de minute înainte de toate mesele principale. Asigurați-vă că faceți o băutură proaspătă în fiecare zi. Consumați acest ceai timp de 10 zile, iar apoi se face o pauză de 10 zile. Puteți repeta această procedură până când obțineți rezultatele dorite. Și nu uitați să beți multă apă în timpul acestui tratament. Veți fi uimite de rezultatele!