grasime-de-pe-abdomen
0

Băutura care arde grăsimea din jurul burții în 10 zile fără sport

Kilogramele în plus nu aduc fericire nimănui. Cu atât mai puțin femeilor, care vor să arate bine oricând, la orice vârstă. Remediul natural despre care vă povestim în acest articol este menit să ardă grăsimea din jurul burții. Dacă ești o persoană care nu are timp să facă sport sau nu este adepta exercițiilor fizice, această rețetă naturală te va ajuta să arzi calorii fără să faci mișcare.

METODA TRADIȚIONALĂ CHINEZĂ PRIN CARE POȚI SALVA VIAȚA UNEI PERSOANE CARE A SUFERIT UN ATAC CEREBRAL

Remediul natural care ajută în procesul de slăbire poate fi realizat din scorțișoară și miere, care aduc foarte multe beneficii organismului uman. Nu doar că te ajută să slăbești, dar și luptă împotriva mai multor boli. Această mixtură îți va regla digestia și metabolismul, dar și detoxifia organismul. De asemenea, rețeta minune pentru slăbit îți alcalinizează corpul și reduce grăsimea.

Beneficii scorțișoară

Scorțișoara este foarte benefică pentru organism. Consumată regulat, scorțișoara scade colesterolul în sânge, este un foarte bun antioxidant, scade glicemia, trigliceridelor. Scorțișoara poate fi un bun antiinflamator, antioxidant, antitumoral, stimulează sistemul imunitar și are efecte benefice asupra sistemului cardiovascular. Nu trebuie consumată în cantități mari.

Beneficii miere

Mierea este foarte delicioasă și poate înlocui zahărul fără probleme. Este un produs natural care ajută organismul să lupte împotriva cancerului, afecțiunilor digestive și hepatobiliare, cardiovasculare, respiratorii, ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile infecțioase și de nutriție, cât și în afecțiunile cutanate și sanguine. Nu este, însă, recomandată persoanelor care suferă de obezitate, diabet zaharat, tulburări glicoregulatorii, insuficiență pancreatică exocrină și pentru pacienții gastrectomizați, cât și în anumite tulburări alergice. Mierea controlează substanțele secretate de creier și eliberează tripofanul în creier, care este transformat în serotonină, care oferă un sentiment liniștitor și relaxant. Serotonina se transformă în melatonină, care este un ajutor remarcabil pentru somn.

SLĂBEȘTE SĂNĂTOS! 8 EXERCIȚII SIMPLE CARE REDUC GRĂSIMEA DE PE COAPSELE INTERIOARE / FOTO

INGREDIENTE

  • 1 linguriță de pudră de scorțișoară
  • 2 lingurițe de miere organică
  • o cană ci apă

PREPARARE

Pune scorțișoara și mierea într-un bol, după care amestecă întreaga compoziție, iar apoi pune apa peste. Amestecă mixtura până când se omogenizează întreaga băutură. Bea această compoziție în fiecare dimineață pe stomacul gol, iar kilogramele în plus se vor reduce semnificativ chiar după primele 10 zile de tratament naturist. Consultați și un medic specialist înainte de începerea tratamentului, mai ales dacă suferiți de afecțiuni ale stomacului sau alte boli.

Recomandare: Pentru o viață sănătoasă este recomandat consumul de alimente sănătoase, de apă și de mișcare.

S-ar putea să-ți placă și...