Bea asta înainte de culcare și vei avea abdomen plat în numai câteva zile! Băutura care arde grăsimile instant!

Home / Diet and Fitness / Bea asta înainte de culcare și vei avea abdomen plat în numai câteva zile! Băutura care arde grăsimile instant!
Bea asta înainte de culcare și vei avea abdomen plat în numai câteva zile! Băutura care arde grăsimile instant!

Mulți oameni visează să piardă în greutate și să aibă un abdomen plat. Foarte puțini sunt cei care știu că pot obține asta în timp ce citesc o carte sau se uită la televizor. Această rețetă pe care o propunem face acest lucru și îl face foarte eficient! Abdomenul tpu va fi mai plat ca niciodată, iar grăsimile se vor topi aproape instant!

Această rețetă uimitoare de slăbit combină scorțișoară și miere, două dintre produsele care contribuie la arderea grăsimilor, fiind de altfel și foarte eficiente în acest sens. Potrivit nutriționiștilor, dacă alegi să consumi scoțișoară și miere ai mai multe beneficii pentru sănătate decât dacă le-ai consuma separat.

3 rețete tibetane miraculoase pentru frumusețe și pentru o viață lungă folosite de călugării tibetani

METODĂ:

Se fierb 250ml de apă.
Se adaugă o lingură de praf de scorțișoară.
Când amestecul s-a răcit, se adaugă 2 linguri de miere organică. Asigurați-vă că adăugați mierea atunci când apa este rece, deoarece altfel își pierde din proprietățile sale medicinale.
Beți acest remediu de îndată ce l-ați pregătit, seara, înainte de culcare și veți vedea cum abdomenul devine din ce în ce mai plat, iar grăsimile dispar aproape instantaneu. Puteți să beți acest amestec miraculos și dimineața, pe stomacul gol, pentru a accentua efectele pe care le are asupra organismului.