Bijuteriile care cresc în timp ce le porți! Ce zici de așa ceva? Tu le-ai purta?

Home / Lifestyle / Bijuteriile care cresc în timp ce le porți! Ce zici de așa ceva? Tu le-ai purta?
Bijuteriile care cresc în timp ce le porți! Ce zici de așa ceva? Tu le-ai purta?

Ce ai spune de bijuterii făcute din plante vii, care cresc pe tine, la propriu? Dacă nu credeai că există așa ceva, atunci este momentul să tragi aer adânc în piept și să te pregătești pentru următorul material, în care Susan McLeary, un designer de bijuterii îți demonstrează cum se poate ca o bijuterie să înflorească pe tine. 

Designerul Susan McLeary a dus arta bijuteriei la un alt nivel. Ea face bijuterii din plante vii, suculente, pe care le culege cu mâna ei din grădina părinților și pe care le transformă, ulterior, în coliere, inele, brățări și alte obiecte de bijuterie. Acestea înfloresc pe tine, la propriu. Fiecare piesă din colecția ”Passionflower” a lui Susan poate fi purtată pentru două săptămâni înainte ca plantele să înceapă să crească din …baza de metal. Când se întâmplă asta, purtătorul poate pur și simplu să scoată plantele din lăcașul de metal și să le planteze în propriile lor case. Chiar și după ce se întâmplă asta, bijuteriile pot fi purtate în continuare. Dacă piesele sunt purtate pentru ocazii speciale, cum ar fi nunți, atunci plantele integrate în bijuterii devin brusc mult mai interesante.bijuterii

McLeary, care a lucrat cu cei mai de seamă desgineri florali de pe teritoriul SUA, a petrecut ani și ani pentru a găsi o soluție de a combina cele două mari iubiri ale sale: florile și plantele. ”Înainte de a fi florist, făceam bijuterii pentru prieteni. Când unul dintre ei se căsătorea, mă ruga pe mine să fac desgin-ul pentru bijuteriile de nuntă, dar și pentru flori. Cum am avut atât de multe flori în mână, știam că mi-am găsit vocația. O seară s-a transformat în mai multe, și până să îmi dau seama, am devenit designer de flori la nunți. Încă ador să fac asta, dar am descoperit că a crea mici obiecte de bijuterie florale este mult mai interesant”, spune ea.

Bijuteriile sunt făcute de mână , cu foarte multă atenție la compoziție și culoare. fiecare bijuterie este făcută cu plăntuțe care cresc în propria grădină. Bijuteriile pot fi purtate la evenimente speciale, dar dacă sunt tratate corespunzător, atunci pot rezistă săptămâni întregi. Aceste obiecte pot fi cadouri perfecte pentru nunți, pentru domnișoarele de onoare sau ca și cadouri aniversare. Cel puțin, așa au fost gândite ca și scop de către designer.

bijuterii plante vii