Bijuteriile care strălucesc în întuneric, la propriu!

Home / Fashion / Bijuteriile care strălucesc în întuneric, la propriu!
Bijuteriile care strălucesc în întuneric, la propriu!

Ai purta vreodată bijuterii care luminează în întuneric? Dacă da, înseamnă că artista Manon Richard ți-a citit gândurile, pentru că a lansat recent o colecție de bijuterii care fac acest lucru: strălucesc în întuneric. Artista este foarte mândră de colecția sa și crede că va avea mare succes. 

Bijuteriile nu mai sunt demult simple accesorii, ci au devenit adevărate statementuri în materie de artă, mai ales dacă artistul care le produce are foarte multă imaginație. Acesta este și cazul lui Manon Richard, care a creat o colecție magică la propriu! Ea s-a jucat puțin cu aliajele, metalele și culorile, creând o colecție de bijuterii fosforescente, care strălucesc în întuneric.

Citește și: Fashion tips by Elli.ro: Trei idei de ținute care te scot din impas de fiecare dată!

În această colecție, poți găsi cercei, pandantive și inele, care îți vor tăia răsuflarea prin originalitatea lor. Bijuteriile sunt inspirate atât din lumea reală, cât și din cea mistică, combinând elemente ce ”descriu” frumusețea pământului, care au o strălucirea turcoaz. Artista spune că bijuteriile sunt perfecte pentru cineva care vrea să își simtă inima ceva mai ușoară, vibrând de frumusețe.

bijuterii intuneric 3

Pentru realizarea bijuteriile, Manon a folosit materiale care strălucesc în întuneric, pentru a accentua detaliile fiecărei bijuterii în parte. cum ar fi, de exemplu, aripile unui fluture așezat pe o floare. Pentru ca bijuteria să strălucească mai puternic, artista recomandă un truc simplu: ții partea fosforesecentă a bijuteriei sunt un bec timp de câteva minute sau poart-o atunci când este soare afară. În acest fel, materialul fosforescent se va încărca și îți va lumina noaptea, la propriu.

bijuterii intuneric 2

 

Artista are un magazin online unde își comercializează bijuteriile și unde permanent adaugă bijuterii noi, la fel de originale, ca și concept. De altfel, Manon Richard nu este singura artistă cu idei originale. De curând, a mai fost lansată o colecție de bijuterii, care conțin flori presate. Acestea sunt medalioane, inele și cercei, care îți permit să te bucuri de natură și atunci când nu ești în mijlocul ei.

Citește și: Totul despre modă 2016

 

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.