Care sunt secretele femeilor cu un păr perfect? Află-le și tu acum!

Home / Beauty Tips / Care sunt secretele femeilor cu un păr perfect? Află-le și tu acum!
Care sunt secretele femeilor cu un păr perfect? Află-le și tu acum!

Cu toate că genele joacă un rol important cu siguranță, doamnelor cu părul lung știu, de asemenea, un lucru sau două despre întreținerea părului și cum pot face să îl aibă mereu frumos. Uite care sunt secretele femeilor cu părul lung și bogat!  

O tunsoare excelentă
Oricine poate avea părul perfect, cu suficient de mult styling implicat. Problema este că noi nu avem întotdeauna timp (sau abilități) pentru a face acest lucru. Aici intră în joc tunsoarea excelentă, care îți poate transforma părul într-o capodoperă care nu are nevoie să fie aranjată în fiecare dimineață.

Spălare inteligentă a părului

Totul, de la alegerea șamponului ( formule-sulfat liber blând) și temperatura apei (călduță, vă rugăm), tehnica (impregnare pe firul de păr mai întâi, apoi masaj șampon în rădăcini, folosind doar buricele degetelor) îți asigură faptul că firele tale sunt curățate în mod corespunzător.

Citește și Cătălina Grama și Paul Ipate vor fi părinți!

Folosește balsam corespunzător

În primul rând, părul nu se spală niciodată fără a folosi balsam de păr, dar nu după ce te speli cu șampon, ci înainte, pentru că în acest fel vei proteja firele de păr deteriorate. Ce zici de asta?

Grija pentru scalp

Mare atenție la șampoanele uscate, care nu ese indicat să fie folosite foarte des, pentru că pot dăuna scalpului și firului de păr. Pentru un păr magic, lung și strălucitor, o dată pe săptămână trebuie să luați o minge de bumbac saturată cu ulei de arbore de ceai și să tamponați pielea capului. După care spălați ca de obicei.

Tundeți-vă regulat

La fiecare două-trei luni, adresați-vă stilistului să vă aranjeze părul și să vă reîmprospăteze tunsoarea, tăind 1 cm din firul de păr. Nici nu este nevoie de mai mult. Acest lucru va împiedica apariția firelor de păr deteriorate și vârfurile despicate.

Periază părul mai rar

Cu cât periezi părul mai rar, cu atât mai puțin deteriorat va fi. Ai nevoie să lucrezi cu o cremă de styling pentru păr în aceste condiții, pentru a-l aranja mai bine. Sau poți face tot felul de împletituri, pentru a evita încurcarea firelor de păr între ele.