Câştigă un tratament de reîntinerire facială în valoare de 150 de euro, în clinica doctorului Gad Renert

Home / Beauty Tips / Câştigă un tratament de reîntinerire facială în valoare de 150 de euro, în clinica doctorului Gad Renert
Câştigă un tratament de reîntinerire facială în valoare de 150 de euro, în clinica doctorului Gad Renert
#Concurs: Câştigă un tratament de reîntinerire facială în valoare de 150 de euro (600 lei), care te va scăpa de ridurile fine, iar chipul tău va arăta cu adevărat schimbat, pus la dispoziți de clinica Dr Renert Gad – Centru de Estetica Medicală.

Update: Concursul a fost câștigat de către Monica Tarache.

gad renert

Ce trebuie să faceți?
 
1. Dați like paginilor Elli.ro și Dr Renert Gad – Centru de Estetica Medicala, plus acestei postări!
 
2. Distribuiți această postare în cronologia voastră!
 
3. Lasați un comentariu cu textul „Particip!”
 
Ce înseamnă acest tratament facial?
 

Sublime™ eTwo conferă pielii tale o nouă identitate. Sublime este o procedura non-chirurgicală de lifting instant care combină radiofrecvența bipolară și infraroșul pentru remodelarea dermului profund, stimularea producției de colagen și redefinirea conturului facial. În doar 40 de minute, tratează laxitatea pielii, fără timp de recuperare. Sublime eTwo este un tratament în cadrul căruia prin procedura non-chirurgicală Sublime se reduc ridurile, redă fermitatea pielii, creând chiar un efect de lifting, cu timp de recuperare mai redus decât în cazul tratamentelor tradiționale de rejuvenare a pielii în doar 40 minute.

Secretul unui ten fără cusur al Angelinei Jolie poartă numele de Sublime eTwo!

 

Concursul rulează 10 zile, timp în care puteți face cunoscuta postarea, iar la final vom extrage câștigătoarea. Pe  5 iunie norocoasa va putea beneficia de ședința cu aparatul sublime. Mai multe pe site-ul clinicii Gad Renert.

Gad Renert
Gad Renert

Clinica Gad Renert

Clinica doctorului Gad Renert, specializată chirurgie plastică, microchirurgie reconstructivă și tratamente medicale atât faciale, cât și corporale. Printre clienții clinicii se numără Teo Trandafir, Denisa Nechifor, Anda Adam, Diana Munteanu, Jorge, Catrinel Sandu, Ana Maria Prodan, Silviu Andrei, Maria Păuna, Bianca Gavrilescu, Nicoleta Țociu, Andreea Antonescu, Doria Niculescu, dr. Nicoleta Ferariu, Ramona Lăzuran. Lista este mai amplă, însă v-am specificat o parte dintre persoanele publice care apelează cu încredere la serviciile doctorului Gad Renert.

Pentru a fi la curent cu toate procedurile pe care doctorul le realizează, dar și pentru a vedea lista cu prețuri, plus multe alte informații despre estetică și tratamente, puteți vizita site-ul www.dr-renert.com, dar și pe pagina de facebook Dr Renert Gad – Centru de Estetica Medicală.