Cât de des poți și trebuie să faci sex în funcție de vârstă?

Home / Health / Cât de des poți și trebuie să faci sex în funcție de vârstă?
Cât de des poți și trebuie să faci sex în funcție de vârstă?

Cât de des poți să faci sex în funcție de vârstă? Cu siguranță mulți dintre noi ne-am întrebat dacă peste ani vom fi la fel de activi sexual, dacă vom fi la fel de interesați de acest capitol sau dacă vom avea probleme în a ne satisface partenerul. Acest articol este dedicat atât femeilor, cât și bărbaților, căci ambele sexe sunt direct interesate de această chestiune destul de importantă.

Citește și: Cât de sigură este albirea dinților? Care metodă e cea mai eficientă?

Faci des sex cu partenerul tău sau spre deloc? Problema este că nu avem suficient timp să petrecem momente de calitate cu cei pe care îi iubim, iar stresul ne distruge apetitul sexual. Pentru anumite persoane este suficient să facă sex de două ori pe săptămână, în timp ce pentru alți oameni este prea puțin sau prea mult.

În urma unor cercetări realizate la Institutul s-a descoperit cât de des trebuie să facă sex oamenii în funcție de vârstă, iar rezultatele sunt următoarele:

18-29 de ani: în jur de 112 de ori pe an

30-39 de ani: în jur de 86 de ori pe an

40-49 de ani: în jur de 69 de ori pe an

Mai mult, 13% din cuplurile căsătorite fac sex doar de câteva ori pe an, 45% dintre ele de câteva ori pe luna, 34% fac sex de două-trei ori pe săptămână, iar 7% de patru ori sau chiar de mai multe ori pe săptămână.

Site-ul ”Your Tango” a realizat un studiu din opiniile cititorilor lor, care au mărturisit de câte ori pe lună, an, zi este ideal să faci sex.

Minimum: o dată pe lună

În medie:  O dată pe săptămână

Perfect: de la trei la cinci ori pe săptămână.

Dacă informațiile oferite de elli.ro vă sunt folositoare, dați share articolului să-l citească și prietenii voștri de pe Facebook. Pe noi ne găseți pe rețeaua de socializare cu numele de elli.ro.