Ce este numărul destinului și cum il calculezi?

Home / Lifestyle / Ce este numărul destinului și cum il calculezi?
Ce este numărul destinului și cum il calculezi?

Numărul destinului este suma redusă a datei de nastere a persoanei. Acest număr arată  informații despre personalitatea individului și trăsăturile care îl vor caracteriza toată viața. Modalitatea de a calcula cifra destinului este una singură: se scrie data nașterii sub formă numerică și se adună toate cifrele. Dacă este necesar, se repetă operația, pana când se obține un număr compus dintr-o singură cifră.

De exemplu, 31.12.1984= 3+1+1+2+1+9+8+4, de unde rezultă 2, ca și cifra destinului.
Numărul destinului 1
Principalele tendințe în viață sunt individualismul, independența și dorința mare de realizare personală. Scopul este acela de a obține independența. După ce obțineți independența, va trebui să învățați cum să conduceți. Multi dintre conducătorii militari, de companii sau politici au numărul destinului 1. Acesta vă conferă entuziasm și dorința de a realiza cât mai mult. Creativitatea și originalitatea sunt două trăsături de bază ale persoanelor cu acest număr al destinului. Sunt ambițioși și pot alege să se afirme într-un mod agresiv. Pe parte negativă, energia lui 1 duce la egoism.

Numărul destinului 2

Cei care au numărul destinului 2 sunt mari fani ai activităților de rutină. Orice îi scoate din starea de confort și siguranță creează mari dezechilibre. Sunt persoane sensibile, chiar dacă nu o arată și înclinate spre corectitudine. Sunt foarte sinceri și deschiși și le place să îșri respecte promisiunile. Pot face compromisuri de dragul celor din jurul lor. Pe negativ, cifra destinului 2 aduce pesimism.

Numărul destinului  3

Sunt sociabili și le place să vorbească foarte mult cu cei din jurul lor. Sunt persoane care sunt făcute pentru divertisment, pentru a-i distra pe ceilalți. Au creativitate și le place să scrie, fiind perfecți pentru domenii ca scris, literatură, muzică. Sunt mereu optimiști și nimic nu le poate schimba starea de spirit. Știu să depășească obstacolele și sunt persoane amabile. Stau prost la capitolul gestionat bani. Energia negativă a lui 3 aduce irosirea talentului.

Numărul destinului 4

Persoana care are numărul destinului 4 este serioasă, pragmatică și realistă, un adevărat stâlp al societății.au o voință de fier și odată ce ați luat o hotărâre, veți merge până în pânzele albe pentru a o duce la bn sfârșit, chiar dacă este benefică, chiar dacă nu. Aceste persoane sunt foarte buni organizatori și sunt foarte pragmatici. Sunt fideli în relațiile de dragoste, au prieteni puțini dar buni, iar relațiile pot dura toată viața. Partea negativă a lui 4 va duce la gândire limitată, lipsă de toleranță. Vă poate face să vă pierdeți în detalii.

Numărul destinului  5
Persoana care are numărul destinului 5 este foarte adaptabilă, îi place adrenalina, este fan al aventurii și vrea să progreseze constant. Sunt persoane care nu acceptă limitările, fiind genul de oameni care iubesc independența. Rutina îi omoară, la fel și activitățile plictisitoare, pe care nu le pot tolera.  Le sunt recomandate meserii ca și profesor sau îndrumător, datorită capacităților de organizare. Persoanele care au numărul destinului 5 sunt vesele și optimiste, nu își fac niciun fel de griji. Au alături oameni de aceeași factură, care să le țină moralul ridicat. Pe negativ, pot deveni instantaneu iresponsabili, atât în viața personală, cât și în afaceri.

(va urma)