Ce fel de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut: serioasă, aventurieră, familistă sau infidelă?

Home / Lifestyle / Ce fel de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut: serioasă, aventurieră, familistă sau infidelă?
Ce fel de femeie ești în funcție de luna în care te-ai născut: serioasă, aventurieră, familistă sau infidelă?

Zodiacul are rolul său, însă și luna în care v-ați născut spune ceva despre voi. Așadar, dacă vreți să aflați ce fel de persoane sunt cele mai bune prietene sau unele persoane pe care urmează să le cunoașteți de sex feminin este bine să vă documentați asupra caracteristicelor.

Citete și: Pentru ei, regulile au fost făcute să fie încălcate! Zodiile care nu țin cont de nimeni și nimic!

IANUARIE

Femeile născute în luna ianuarie sunt extrem de ambițioase, dar și serioase și conservatoare. De asemenea, acestea sunt foarte exigente și foarte critice cu cei din jur și nu vorbesc prea mult despre viața lor intimă. Femeile născute în ianuarie își fac prieteni care sunt la același nivel intelectual cu ele și cu care împărtășesc aceleași principii de viață.

FEBRUARIE

Femeile născute în februarie sunt foarte romantice și trebuie tratate cu răbdare. Nu orice persoană le poate înțelege, iar asta pentru că din cauza starea lor în schimbare. Aceste femei au un mod ușor abstract de gândire. Trebuie să știi că, dacă le trădează, tu niciodată nu o să-i vadă din nou.

MARTIE

Femeile nascute în luna martie au o carismă puternică și un farmec de nedescris. Sunt foarte loiale și dedicate. Aceste femei se îndrăgostesc foarte greu. De asemenea, sunt și foarte drăguțe, însă asta până le-ai scos din sărite. Însă, ca să trăiești cu o persoană născută în luna martie este o reală plăcere.

APRILIE

Femeile născute în aprilie sunt diplomate și pot interacționa foarte ușor cu orice persoană. Uneori, știu cum să se victimizeze încât să atragă atenția asupra lor. Majoritatea dintre ele sunt foarte geloase, iar dacă se întâmplă să le le înșeli mai bine te ferești din calea lor. Femeia născută în aprilie te va face cel mai fericit bbărbat de pe pământ, își deschis sufletul față de aceia care le-au câștigat încrederea și care au luptat pentru ele.

MAI

Femeile născute în luna mai au principii de viață foarte puternice și nu se abat de la ele sub nicio formă. Sunt, de asemenea, foarte atractive, iar în combinație cu al lor caracter puternic pot deveni foarte periculoase pentru orice bărbat se îndrăgosește de ele. De aceea este posibil ca o persoană care a avut legătură cu femeia născută în mai să o țină minte întreaga viață.

IUNIE

Acestea sunt foarte curioase, comunicative și creative. Defectul lor este că vorbesc înainte să gândească. Femeile născute în luna iunie consideră că cel mai corect este să spui adevărul în față decât să vorbești un om pe la spate. De asemenea, sunt periculoase când vine vorba de relații, dragoste, iar asta pentru că bărbații pot deveni jucăria lor.

IULIE

Femeile născute în luna iulie sunt foarte oneste, misterioase, frumoase și inteligente. Nu vor conflicte și sunt foarte politicoase cu toată lumea. Aveți grijă, însă, domnilor., căci o dată ce le-ați supăat e posibil să le pierdeți pentru totdeauna. Iar dacă le înșelați nu o să vă uite niciodată și nici iertare nu veți primi.

AUGUST

Femeile născute în august sunt o combinație de egocentrism și bunătate. Ar tebui să încerci să nu te pui rău cu aceste femei, iar asta pentru că mai devreme sau mai târziu tot ele vor ieși câștigătoare. Femeile din august au un simț al umorului foarte dezvoltat, însă nu le place să fie luate peste picior. Dacă acest lucru se întâmplă, nu îți vei da seama ce te-a lovit și de unde a venit … :)Întotdeauna vor să fie în centrul atenției și niciodată nu suferă după bărbați. Aceștia mereu vor fi îndrăgostiți de ele.

SEPTEMBRIE

Născute în luna septembrie, femeile din această lună sunt bune, disciplinate și frumoase. Niciodată nu îi va uita pe cei care le va trăda. Trebuie să aveți grijă să nu vă jucați cu inimile lor pentru că o dată rănite vor avea grijă să se răzbune și nu vor renunța până când acest lucru nu se întâmplă. Aceste femei vor relații lungi, ceea ce înseamnă că nu sunt fete cu care te poți distra o noapte. Mai mult, femeile din luna septembrie au așteptări mari de la partenerii lor și sunt foarte critice cu ei. Bărbatul care se va dovedi de casă va câștiga.

OCTOMBRIE

Femeile născute în octombrie au un caracter puternic, sunt emoționale, însă nu plâng în fața altor persoane. sunt foarte deștepte și nu își deschid sufletul oricărei persoane, deoarece se gândesc că oamenii pot profita pe seama acestui lucru. Celelalte femei le urăsc și le invidiază.

NOIEMBRIE

Femeile născute în noiembrie sunt mereu cu un pas înaintea tuturor și recunosc foarte ușor când cineva le minte. Nu ar trebui să te pui rău cu aceste femei deoarece s-ar putea să nu ai parte de un final fericit. Despre aceste femei mai trebuie să știi că dacă ești gata să auzi adevărul nu ar trebui să le ceri părerea.

DECEMBRIE

Femeile născute în decembrie sunt foarte nerăbdătoare, dar norocoase. Aceste femei găsesc mereu o portiță pentru rezolvarea problemelor și mereu ies învingătoare. De asemenea, femeile nsăcute în decembrie știu cum să-și trăiască viața. Au o inimă bună, deschisă, motiv pentru care suferă destul de des din cauza oamenilor, însă cum Dumnezeu este de partea lor, în cele din urmă primesc fix ce merită.

Notă: *Conținutul site-ului bloguldefrumusețe.ro are caracter informativ, iar înainte a de începe orice fel de tratament naturist vă sugerăm să consultați un medic specialist și să vă faceți un test de alergie la tipurile produse/alimente pe care doriți să le încercați intern sau extern. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați, de asemenea, un medic înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

FOTO: lionessebeautybar.org