Ce fel de mamă vei fi în funcție de zodie

Home / Lifestyle / Ce fel de mamă vei fi în funcție de zodie
Ce fel de mamă vei fi în funcție de zodie

Aproape toată lumea citește horoscopul, în special femeile, care după ce îți trimit bărbații la serviciu și copiii la școală își savurează cafeaua sau pur și simplu se liniștesc pentru câteva clipe în timp ce citesc horoscopul, dar și lucruri cu și despre femei. Și pentru că mai toate femeile sunt norocoase și devin mame, iată ce ar trebui să știe următoarele mămici despre cum vor fi ele în această postură. Zodiacul de mai jos este adresat femeilor care vor deveni mame, astfel vor afla ce comportament vor avea față de proprii copii. Așadar, ce fel de mamă vei fi în funcție de zodia din horoscop, iată:

MAMA Berbec

Avantaje: încredere, putere, fără teamă

Slabiciuni: competitivitate, obsesivă, furioasă

Mamele Berbec sunt adevărate războinice, astfel încât totul în viața lor este o continuă luptă. Ele se pot ocupa de orice situație, iar asta pentru că au foarte mare încredere în forțele lor. Pentru mamele berbec nu există ”nu”. Singurul șoc pentru ei are un mic om care depinde complet de ele. Va fi un șoc momentul în care vor fi nevoite să aibă grijă de o ființă care depinde 100% de ele, pentru că de obicei se pun pe primul loc. Așa că ar trebui să renunțe la plăcerile lor în favoarea micuțului.

MAMA TAUR

Avantaje: rațională, muncitoare

Slabiciune: materialistă, își modifică des dispoziția, vanitoasă

Mamele taur sunt  create pentru muncă și plăcere. Ele au prima grijă de absolut tot, iar apoi urmează distracția. Ele sunt tradiționaliste, dar, de asemenea, și aventuroase. Sunt genul de mame care merg cu bicicleta cu fii lor, dar și care se focusezaă pe studiu chiar în ziua liberă de la șcială. Poate fi cea mai bună prietenă a copiilor ei, însă asta până este făcută de râs. Nu suportă ca proprii copii să o pună într-o situație batjocoritoare.

MAMA GEMENI

Avantaje: curioasă, tinerească, creativă, cu mintea deschisă

Slabiciune: îi plce contradicția, nerăbdătoare, îi place lectura

Mamele Gemeni nu sunt niciodată plictisitoare. Familia ta se întreabă întotdeauna ce se întâmplă în capul tău pentru că faci totul posibil. De exemplu, creșeterea unui copil de o lună într-o barcă este o idee excelentă. Tu ești cea mai excentrică mamă din tot zodiacul.

MAMA RAC

Avantaje: emoțională, dedicată

Slabiciune: foarte protectoare, modificări ale dispoziției mult prea dese, geloasă, fricoasă

Ești o mamă adevărată! Este în sângele tău de când erai o fetiță și te jucai cu păpușile tale. Aducerea pe lume a unui copil și alăptarea lung sunt lucruri care te împlinesc pe tine ca mamă rac, îți fac cu o adevărat plăcere. Familia este cel mai important lucru pentru tine și, de obicei, reușești să creezi o puternică legătură cu copiii tăi, care durează pentru totdeauna. Oricum, uneori poti fi un snoabă, dar odată ce ai lăsat pe cineva în viața ta, durează pentru totdeauna.

MAMA LEU

Avantaje: născută să fie lider, creativă, cu o foarte mare încredere în ea

Slabiciune: narcisistă, energică, se plânge mereu

Mamele Leu sunt întotdeauna ușor de observat, indiferent de locul în care se află, iar rolul de mamă este o meserie ce li se potrivește perfect. Mamele leu vor fi întotdeauna alături de copiii lor și vor încerca mereu să-i transforme în persoane de succes. Uneori, poate, aveți așteptări prea mari de la copiii voștri și ar trebui să nu îi mai forțați atât de mult în direcția pe care voi o vreți.  Nimic nu vă stă în cale atunci când aveți un plan și nu vă abateți de la drum până nu reușiți ce v-ați propus. Vă veți copleși copiii cu multe cadouri pentru că sunt mândria și ființele care vă aduc fericire.

Fiecare mamă este diferită în funcție de zodie
Fiecare mamă este diferită în funcție de zodie

MAMA FECIOARĂ

Avantaje: organizată, are mult bun simț, curată

Slabiciune: mult prea analitică, judecă des și este mult prea protectivă

Aceste mame sunt un amestec de păreri în contradicție. Pentru unele dintre ele, maternitatea este o bucată de tort, iar pentru alte mame este ceva ce necesită ajustări. În ciuda faptului că au mereu un program ocupat și întotdeauna gândesc prea mult și doresc ca totul sa fie perfect, uneori știu și cum să se relaxeze. Mai bine ar încerca să nu mai forțeze lucrurile și să lase totul să vină de la sine, pentru că vor avea po viață liniștită atât ele, cât și copiii lor. Mamele fecitoară vor să fie perfecte și să facă totul ca la carte în viața copiilor lor.

MAMA BALANȚĂ

Avantaje: răbdătoare, cinstită

Slabiciune: snoabă

Dacă ajungi o mamă, vei ajunge la un echilibru în viață pe care încerci cu greu să-l găsești demult. Apoi, totul începe să aibă sens. În sufletul tău te simți extrem de fericită pentru că ai pe cineva pentru care trăiești, iar aceștia sunt copiii tăi. Te bucuri nespus de momentul în care ajungi mamă.

MAMA SCORPION

Avantaje: puternică, intuitivă

Slabiciune: să aibă controlul la tot, obsedată

Totul este bine atunci când mamele Scorpion sunt într-o stare de spirit bună, însă atunci când acestea sunt nervoase, toată lumea ar fi bine să le evite și să iasă din calea lor, inclusiv copiii lor. Cu toate astea, voi, mamele scorpion, sunteți foarte protective și vă puteți adapta rapid la rolul dumneavoastră ca o mamă. Veți va da totul pentru copilul vostru, mai ales ca el să aibă un viitor sigur, motiv pentru care lucrați din greu pentru ca el să aibă totul asigurat încă dinainte să se nască.

MAMA SĂGETĂTOR

Avantaje: aventuroasă, inteligentă, amuzantă

Slabiciune: neorganizată, nerăbdătore

Maternitatea este o adevărată aventură pentru tine. Acest lucru poate fi un adevărat șoc pentru tine, pentru că a fi o autoritate pentru cineva pare imposibil. Trebuie să acorzi o prioritate nevoilor altora și să te adaptezi la o nouă situație. Este adevărat că libertatea este numele tău mijlociu, dar, de asemenea, este important să se includă copiii în aproape tot ceea ce faci, pentru că, la urma urmei, ei vor să fie cu mama lor.

MAMA CAPRICORN

Avantaje: organizată, tradițională, răbdătoare

Slabiciune: anxioasă, pesimistă, pune totul la îndoială, prea prudentă

Ordinea si disciplina este în sângele unei femei capricorn, astfel încât, în relația cu copiii ei, ar putea acționa mai degrabă ca un tată decât ca o mamă. Mama capricorn vrea să-și învețe copiii să știe absolut tot ce se poate, absolut tot ce trebuie să știe un om despre existența lui și a lumii.  Vrea să-și țină copiii aproape, însă nu vor să fie cei mai buni prieteni, respectul contează întotdeauna în relația dintre ei. Femeia capricorn nu-și exprimă sentimenele prin blândețuri, ci prin fapte. Ea este cea care ține frâiele în educația copiilor și are grijă de ei mai mult ca de oricine. Oricum, trebuie să o lase un pic mai moale .

MAMA VĂRSĂTOR

Avantaje: plimbăreață, veselă, creativă

Slabiciuni: dramatică, fără limite, turbulentă

Nu exista reguli pentru tine, mama vărsător. Te simți cel mai bine în propriul haos și oamenii nu se plictisesc cu și de tine. Tu vezi viața ca pe o mare aventură și dorești ca și copiii tăi să se simtă magia acestei călătorii. “Așteptați-vă să nu vă așteptați” este citatul care te descrie cel mai bine. Nu ești genul de persoană care se atașează repede de oameni, însă legătura cu ființa care îi dai viață este unică și pe viață. Maternitatea îți arată o lume nouă, una extraordinar de frumoasă pentru tine. Cu toate astea, asigură-te că ai aceeași viațp și că nimic nu se schimbă, pentru că ăsta este modul tău de a funcționa.

MAMA PEȘTI

Avantaje: îngrijită, creativă, dedicată

Slabiciune: manipulatoare, fără tărie, indecisă

Mama Pești este amuzantă, emoțională, inteligentă și se vede ca pe o zeiță. Oricum, va fi mereu prezentă în viața copiilor ei și mereu va fi gata pentru noi provocări.  Cu toate acestea, uneori poate fi o puteți fi o persoană lipsită de solidaritate și vă puteți intimida copiii pe măsură ce îmbătrânesc cu unele acțiuni nepotrivite. Este posibil să aveți probleme cu hrănirea copilului și adormirea lui pentru că nu suporți gândul că cineva îți spune ce să faci. În ciuda acestui fapt, copilul tău va ști mereu că ești cel mai mare sprijin al lui și că mereu îi vei oferi totul doar ca să-l vezi fericit.

Dacă v-am convins cu acest articol, dați share să-l citească și prietenii voștri de pe Facebook. Pe noi ne găsești pe rețeaua de socializare cu numele de elli.ro.

Comments are closed.