Ce frizuri și coafuri se poartă în sezonul toamnă-iarnă! Hair stylistul Adi Constantin dă verdictul

Home / Beauty Tips / Ce frizuri și coafuri se poartă în sezonul toamnă-iarnă! Hair stylistul Adi Constantin dă verdictul
Ce frizuri și coafuri se poartă în sezonul toamnă-iarnă! Hair stylistul Adi Constantin dă verdictul
Dana Rogoz, Adelina Pestrițu , Mihaela Rădulescu sau Laura Cosoi au fost puse sub lupă de către hair stylistul vedetelor Adi Constantin. Nici proaspăta mămică Bianca Drăgușanu nu a scăpat de criticile celebrului stilist. Dacă au respectat tendințele sau nu veți afla în materialul de mai jos.

Bianca Drăgușanu
” Orice femeie admiratoare a ta care deschide un catalog de culori în momentul în care vrea să te imite te asociază cu nuanțe arămii si are poze cu tine din aceea prioada în care tu ai făcut din nuantele ciocolatiu-aramiu un TREND! Așadar, Bianca, renunță la aceste peruci blonde care nu îți fac decât să te ducă într-o zonă mult prea depășită. Trăsăturile tale sunt mult prea frumoase pentru a le ține ascunse și, mai ales, să fie neutralizate de aceste nuanțe de blond inspid.”
bianca-roscata
Mihaela Rădulescu
” Am ajuns la concluzia că Mihaela nu vrea să aibă o culoare unitară care să se încadreze într-o anumită familie de nuanțe, nu ascultă sfatul stiliștilor și face alegeri proaste în materie de păr! Culoarea pe care o are acum o îmbătrânește și mai mult. Are mai multe baze pe suprafața părului, reflexii total nedefinite care o duc într-o zonă nepotrivită. Pare că s-a vopsit singură acasă, și nu că ar fi un lucru greșit să te vopsești acasă, însă e ca și cum a greșit total procesul. Oricum, prea mult prea negru! Recomand un castaniu cald,-armonios în baza 5! P.S: Eva Longoria poate fi o inspirație!”
radulescu
Adelina Pestritu
” Felicitari Adelinei pentru curaj. Feminitate nu înseamnă doar păr lung, dragelor, iar Adelina este o dovadă vie de evoluție maximă din punct de vedere stilistic. Această tunsoare îi dă un aer interesant, atrage mai mult atenția, are mai mult impact. Plus că tunsoarea se potrivește de minune și cu noul stil vestimentar.”
 adelina
Laura Cosoi
” Ani la rând ai avut un blond impecabil, ai inspirat, ai arătat extraordinar de bine, dar în ultima perioadă nu mai semeni cu cea din trecut! Acum rătacești în monotonul ”balayage wanna be” care a devenit banal, iar acest breton fluturas nu îl inteleg! Revin-o la un power blond gheață, ești puternică, te reprezintă!”
laura-cosoi
Dana Rogoz
” Te-ai tuns pentru o cauză nobilă, bravo! Îți și stă bine cu părul scurt, însă culoarea pe care o ai, aranjat în felul acesta și cu ținutele pe care le abordezi pari o profesoară de istorie care este pe punctul de a ieși la pensie! Mult prea multă umbră pe chipul tau, culoarea ar trebui schimbată urgent! Se cere luminozitate în părul tău, draga Dana!”
dana-rogoz