Ce ingredient existent în bucătărie te va ajuta să ai un ten curat, fără coșuri sau alte imperfecțiuni

Home / Beauty Tips / Ce ingredient existent în bucătărie te va ajuta să ai un ten curat, fără coșuri sau alte imperfecțiuni
Ce ingredient existent în bucătărie te va ajuta să ai un ten curat, fără coșuri sau alte imperfecțiuni

Ce femeie nu își dorește un ten curat, fără impurități, coșuri sau riduri? Și pentru că există diferite tratamente naturiste, în căutările noastre am descoperit că un ingredient minune este fabulos în lupta împotriva acneei. După ce vei folosi acest aliment vei avea un ten curat, fără coșuri, dar, mai ales, fără imperfectțiuni. Mai bine să povestim exact cum acționează asupra pielii feței.

Farah Dhukai , un beauty blogger din Statele Unite, ”lovește din nou”! După ce a făcut o demonstrație legată de modul în care feliile de ceapă pot ajuta sprâncenele să fie mai groase, ea se folosește de un alt ingredient din bucătărie, pentru a demonstra cât de eficient sunt tratamentele naturiste. De data aceasta, în centrul discuțiilor, usturoiul.

Pe contul ei de Instagram, bloggerul a postat un video cu ea în timp ce aplica usturoiul pe zonele cu probleme de pe față, mai exact pe coșuri. Ea este de părere ca acest ritual va ajuta la diminuarea coșurilor, care se vor retrage de pe față peste noapte. Se pare că Farah știe ceva, pentru că și dermatologii afirmă că usturoiul este perfect pentru a atenua inflamațiile și a reduce coșurile de pe față. Asta din cauza unui  ingredient din compoziție, și anume alicina. Specialiștii spun că alicina este un ingredient activ din usturoi și are proprietăți antiinflamatorii, așa că este foarte posibil să reducă și coșurile într-un interval de timp foarte scurt.

usturoi cosuri

Pe lângă aceasta, alicina mai are și o serie de alte proprietăți, cum ar fi combaterea herpesului, dacă usturoiul este aplicat sub formă de cataplasme. Usturoiul este o soluție eficientă și pentru tratarea candidozelor, lucru pe care nu foarte multă lume îl știe.

Consumat ca și aliment, usturoiul este miraculos pentru organism:

  • recuce tensiunea arterială;
  • îmbunătățește circulația periferică;
  • calmează afecțiuni digestive;
  • acționează ca un antiseptic pulmonar;
  • bun diuretic;
  • are proprietăți detoxifiante, sudorifice, combătând și durerile ce vin odată cu reumatismul