Ce înseamnă când corpul cere consumul de acrituri? Descoperă ce boli te pândesc sau ce excese ai făcut

Home / Health / Ce înseamnă când corpul cere consumul de acrituri? Descoperă ce boli te pândesc sau ce excese ai făcut
Ce înseamnă când corpul cere consumul de acrituri? Descoperă ce boli te pândesc sau ce excese ai făcut

Organismul uman este foarte complex, iar când ceva nu funcțșionează cum trebuie corpul nostru ne dă semnale. De exemplu, multe persoane se întreabă ce semnnifică pofta de acru? Ei bine, medicii au venit cu o explicați în acest sens, iar când organismul cere acrituri nu este un semn tocmai bun, căci este vorba de excese pe care persoana în cauză le-a făcut ori suferă de anumite boli.

Pofta de acru vine atunci când dorim să consumăm mai multe alimente acre zilnic. Fie că e forba de fructe sau legume, organismul cere acrituri precum murăturile, lămâile, grepfrutul sau kefirul. Trebuie să avem însă grijă, deoarece orice exagerare dăunează corpului nostru, iar, pe lângă asta, pofta excesivă de acru semnifică, de fapt, boli sau alimente dăunătoare folosite până când stomacul nu mai poate digera. Putem consuma murături sau alt alimente acre în limite normale, însă dacă aportul de sare este scăzut, iar cei care le consumă nu suferă de afecţiuni renale severe sau hipertensiune. Dintre toate alimentele, varza murată conține multe vitamine. Este un aliment probiotic şi are în compoziția sa substanţe anticancerigene, hepatoprotectori, vitaminele A, C, E, zinc, fibre alimentare care combat constipaţia şi detoxi-fică colonul. Dar cât rău ne fac cu adevărat murăturile sau alimentele acre și ce semnifică pofta lor zilnică? Mulți dinte voi nu știți că, de fapt, pofta de acru ascunde afecțiuni grave.

Citește și: Scapă de durerea de spate în doar 7 minute!

Pofta de acru ascunde de fapt anumite boli
Pofta de acru ascunde de fapt anumite boli

Ce înseamnă pofta de acru?

Pofta de acrituri a avut-o majoritatea dintre noi, însă nu trebuie să ignorăm acest lucru, deoarece ea semnifică ceva. Când corpul cere alimente acre înseamnă că există senzația de greață, deficite enzematice, un consum ridicat de alcool sau grăsimi. Această dorință a organismului de a cere acrituri este și pentru că există o dischinezie biliară, sarcină sau indigestie. Să zicem că pofta de acru anunță în cele mai bune cazuri problemele de mai sus, însă dorința organismului de a consuma alimente acre este și pentru că se luptă cu gastrită hipoacidă, hepatită, colecistită, hipertiroidie, insuficiență corticosuprarenală.