Ce limbaj sexual folosește partenerul tău?

Home / Health / Ce limbaj sexual folosește partenerul tău?
Ce limbaj sexual folosește partenerul tău?

Modalitățile prin care bărbații își exprimă dorințele sexuale pot varia de la un caz la altul. Despre acest lucru vorbește și psihologul Douglas Weiss în noua sa carte, „5 limbaje sexuale”.

Iată care sunt cele 5 tipuri de abordări prin care reprezentanții sexului puternic încearcă să cucerească.

Distracția

Bărbații care folosesc acest limbaj sexual sunt mult mai satisfăcuți în relațiile în care sexul și distracția se împletesc și sunt la fel de importante. Aceștia adoră spontaneitatea și creativitatea și pot fi cuceriți cu ușurință atunci când le oferi un mediu nou și mai puțin convențional pentru sex.

Dorința

Dorința sexuală a bărbaților care se exprimă prin acest limbaj este mai crescută atunci când se simt doriți. Dacă partenerul tău se încadrează în această categorie, va prefera întotdeauna să fii tu cea care face primul pas în dormitor.

Plăcerea

Bărbații care folosesc plăcerea drept limbaj sexual vor fi mai interesați să învețe cum să te satisfacă ei pe ține. Experimentele noi îi țin în priză, tocmai pentru că adoră să exploreze și să te facă să te simți într-un fel în care nu te-ai mai simțit vreodată.

Răbdarea

Greu de crezut, dar există și bărbați care nu se grăbesc să ajungă în patul tău și care savurează mai mult momentele premergătoare acestuia. Mesajele, gesturile tandre și preludiul sunt doar câteva dintre modalitățile prin care le vei spori dorința sexuală.

Acceptarea

Bărbații al căror narcisism este mai crescut decât media adoră să fie admirați și sărbătoriți în fiecare clipă. Aceștia nu își doresc doar să le recunoști performanțele sexuale, ci să te bucuri în fiecare clipă de ceea ce îți pot oferi.

Comments are closed.