Ce lucruri au oamenii organizați prin casă? Fură câteva idei de la ei

Home / Lifestyle / Ce lucruri au oamenii organizați prin casă? Fură câteva idei de la ei
Ce lucruri au oamenii organizați prin casă? Fură câteva idei de la ei

Niciodată nu te-ai putut lăuda cu faptul că ai fost organizată. Încă de când erai mică, tu erai singura din casă de care părinții se rugau permanent să facă curat în cameră. Sau să își așeze lucrurile prin casă. Acum, când ești adult, mai ai momente în care pierzi chei sau nu știi unde ai pui diferite lucruri, dar asta ni se întâmplă tuturor, până la urmă. Află însă ce poți face pentru a nu mai pierde lucruri prin casă de la unii dintre cei mai organizați oameni! Iată ce trucuri îți vând aceștia!

Suport de chei

Dacă nu vrei să mai pierzi cheile, dar nici nu vrei să le atârni prin cine știe ce locuri, poți opta pentru un suport de chei, special conceput pentru asta. Poți să faci chiar și tu unul din piele, este mult mai simplu decât credeai. Suportul poate fi folosit și pentru bijuterii mai micuțe. Mai multe detalii poți găsi aici.

Despărțitoare de rafturi

Cu toate că nu te-ai gândit niciodată până acum să faci asta, este momentul să încerci beneficiile despărțitoarelor de rafturi. Ele organizează mai bine și țin totul într-un loc, fără ca tu să te temi că iar se vor amesteca lucrurile din dreapta cu cele din stanga sau vor cădea unele peste altele atunci când vrei să iei un tricou de pe raft. Pentru ca totul să arate perfect, alege despărțitoare de rafturi din sticla, par mult mai cool și chic, fiind și utile, în același timp.

despartitoare raft

Borcane de sticlă

Borcanele sunt excelente pentru organizare, mai ales dacă sunt din acelea mari. Le poți folosi ca recipiente pentru ingrediente sau pentru tot felul de lucruri, fără a încărca prea mult atmosfera. Poți pune în ele semințe, paste, condimente, ceai, fructe uscate, orice ai prin casă depozitat în pungi inestetice. Sunt excelente și crează un look chic.

Organizatoare pentru sertare

Organizatoarele pentru sertare te scapă de multe bătăi de cap. În principal, de scapă de stresul de a căuta 10 minute în sertar după un anumit lucru sau de a pune în sfârșit ordine printr lucrurile mici de acolo, care tind mereu să se amestece. Poți opta pentru un organizator de sertare din plastic gros, va fi mult mai ușor de întreținut decât lemnul sau cel textil, spre exemplu.

Cutii etichetate

Decât să stai să cauți și să pierzi timp căutând în toate cutiile de depozitare anumite lucruri, mai bine le pui o etichetă cutiilor de la bun început, astfel încât să știi ce conține fiecare cutie. O să vezi cât de ușor îți va fi după să găsești ceea ce cauți!