Ce pantofi nu se mai poartă în 2016? Fii atentă la ce alegi!

Home / Fashion / Ce pantofi nu se mai poartă în 2016? Fii atentă la ce alegi!
Ce pantofi  nu se mai poartă în 2016? Fii atentă la ce alegi!

Sezonul se schimbă, iar odată cu el, tu trebuie să faci loc în dressing pentru pantofi noi, care să fie aliniați noilor trenduri. Chiar dacă ești atașată emoțional de perechile vechi sau dacă sunt perechi pe care nu prea le-ai purtat în sezoanele anterioare, nu le mai păstra inutil în șifonier. Este momentul să te desparți de ele. Știm că este greu, dar dacă vrei să fii o fashionită, trebuie să faci puține sacrificii. Ce se poartă în primăvara și vara șui 2016 și care sunt itemurile care au ieșit din trend? Iată-le!

Sezoanele acestea se poartă pantofii comozi, în care chiar poți să mergi. Scapă de toate perechile incomode de pantofi pe care le ai, pentru că este momentul să te oprești din a-ți face rău singură.

Stiletto

Primul lucru de care poți scăpa sunt acelea perechi de stiletto. Știm, arată frumos pe picior, dar în același timp, produc și cel mai mult rău. Nu contează cât de frumoși sunt sau cât de mult ai investit în ei, fă o mică  pauză și ascunde-i în dulap. ”Pantofii în care femeile nu pot merge ar trebui interziși de pe piață. Chiar dacă sunt minunați, ei își pierd această calitate atunci când observi că nu poți merge în ei”, spune Sarah Flint, designer de pantofi.

Sneakers cu platformă ascunsă

S-au purtat sezoane la rând, în toate combinațiile și culorile. Au fost cool, au fost fun, sunt comozi, adevărat, dar parcă le-a trecut timpul. este momentul să îi arunci sau să îi donezi cuiva care chiar are nevoie. Alege să îi înlocuiești cu o pereche de teniși sau pantofi cu platformă, mult mai cool și pe placul specialiștilor în domeniu.

Sandalele cu talpă ortopedică

S-au purtat sezonul trecut, fiind definiția confortului pe timp de vară. Barete groase, talpă înaltă, o minunăție. Ei bine, nu! Anul acesta, nu! Scapă și de ele dacă vrei să fii în pas cu moda. Le-a trecut timpul. Le poți înlocui cu ceva mult mai feminin, care să îți avantajeze ținuta și piciorul. Cu siguranță ai de unde alege.

Flip flops

Dacă nu ești la mare, pe plajă, acest tip de încălțări nu au ce căuta în picioarele tale. Oricât de comozi ar fi, oricât de bine s-ar potrivi unei ținute de vară, pur și simplu, nu! Specialiștii îți recomandă din suflet acest lucru, să îi scoți din garderoba ta, să îi împachetezi bine și să îi folosești doar pentru concediul de la Marea Neagră, Grecia sau orice altă destinație cu nisip, soare și mare.

Tocurile pătrate au cam ieșit și ele din trend, așa că mare grijă la ce alegi când te duci la cumpărături. Tocuri mai joase, vintage, care pun în evidență piciorul sau modele clasice, care se potrivesc indiferent de sezon.