Ce piese vestimentare trebuie să împrumuți din garderoba lui Kim Kardashian! E un must!

Home / Fashion / Ce piese vestimentare trebuie să împrumuți din garderoba lui Kim Kardashian! E un must!
Ce piese vestimentare trebuie să împrumuți din garderoba lui Kim Kardashian! E un must!

Kim Kardashian este un adevărat fashion icon al Hollywood-ului și un influencer în domenii adiacente, cum ar fi cele de beauty. Ea a devenit faimoasă odată cu reality show-ul în care a jucat și care a prins la publicul din America. Cu toate acestea, este și o vedetă destul de controversată, care publică aproape lunar câte o fotografie cu ea nud sau seminud, pentru deliciul fanilor. Însă ceea ce nu i se poate reproșa vreodată lui Kim este lipsa de stil. Te poți inspira din piesele vestimentare pe care le poartă pentru a lua ochii tuturor, fie că ești pe stradă sau la birou!

Blazer negru

Kim Kardashian este un fan al blazerelor negre, care sunt și foarte ușor de purtat și asortat. Scapă de grija combinatului de piese vestimentare și alege această piesă clasică, ce te poate scoate din multe încurcături.

kardashian 1

Pantaloni cu talie înaltă

Pantalonii cu talie înaltă sunt piesele vestimentare de rezistență în garderoba lui Kim Kadrashian. Fie că este vorba de blugi sau pantaloni simpli, din diferite materiale, vedeta a devenit obsedată de acest tip de pantaloni, pe care îi folosește ori de câte ori are ocazia. Alege și tu o astfel de pereche și renunță la ideea că sunt demodați. Nici nu ai idee cât de feminini sunt și cât de mult îți pot scoate foemele în evidență!

Curea lată

Unii spun cum că sezonul curerelor late a trecut de mult timp. Kim Kardashian este dovada vie a faptului că încă nu le-a trecut vremea. Ea le accesorizează la rochii diafane sau la fuste din tul sau voal, pentru a-și scoate talia în evidență și a-și micșora șoldurile. Bun truc, nu?

Tocuri foarte înalte

kardashian 2

Pentru a-și alungi piciorul, Kim poartă de fiecare dată tocuri foarte înalte. Pumps, stilleto, nici nu contează, important este să fie foarte înalte, pentru a muta interesul de pe șolduri, pe picioare. Și acest truc îi reușește de fiecare dată, pe lângă faptul că dă o anumită prestanță ținutei.

Jumpsuits

Salopetele sunt la mare căutare în garderoba lui Kim. În primul rând, pentru că sunt foarte feminine și pun în evidență toate formele. În al doilea rând, pentru că sunt foarte comode. Poate că ar trebui să le porți și tu mai des, sigur ai o astfel de piesă vestimentară acasă!