Ce piese vestimentare trebuie să nu lipsească din garderoba ta în această primăvară?

Home / Fashion / Ce piese vestimentare trebuie să nu lipsească din garderoba ta în această primăvară?
Ce piese vestimentare trebuie să nu lipsească din garderoba ta în această primăvară?

Primăvara îsi intră în drepturi, iar tu nu știi ce piese vestimentare trebuie să ai în garderobă? Nu ai timp să urmărești catwalk-urile și ce colecții noi se lansează, iar revistele de modă par a nu-ți oferi răspunsurile la întrebare. Nu te panica, Elli.ro îți oferă câteva sugestii de piese vestimentare pe care, odată ce le cumperi, vei fi cu siguranță sclipitoare, în orice moment, indiferent dacă te duci la birou sau ieși în oraș cu fetele. 

În primul rând, poartă ce îți place, acesta este primul lucru pe care îl sugerăm. Poartă  ceea ce ți se potrivește, ceea ce te face să te simți confortabil, pentru că în felul acesta vei da celorlalți de înțeles că te simți bine în ținutele pe care le ai. Apoi, pornește de la propunerile noastre vestimentare și alege lucruri care să te definească. Noi îți vom da o sugestie generală, tu poți personaliza în funcție de propria ta personalitate. Uite care sunt piesele vestimentare pe care trebuie să le ai în garderobă în acest sezon.

Topuri fără mâneci

Pentru o ținută boho chic, lejeră, alege-ți o piesă vestimentară de rezistență pentru acest sezon, topurile fără mâneci. Ele s-au purtat foarte mult în anii `90 și pe la începutul anilor 2000, dar au revenit acum în forță. Vor da ținutei tale un aspect boem și feminin, mai ales dacă le combini cu o fustă mai lungă sau cu o pereche de pantaloni mai largi. Nu te sfii să le porți, pentru că îți vor scoate în evidență osatura umerilor, ceea ce este o maximă dovadă de feminitate și senzualitate.

Rochii fluide

Rochiile fluide nu se demodează niciodată, la fel ca și little black dress. Ele sunt mereu acolo, în diferite variante, adaptate sezonului, pentru a-ți oferi un plus de femininate. Fie că le alegi din bumbac subțire, voal sau mătase, rochiile fluide sunt perfecte pentru orice ocazie. Iar dacă vrei să fii chic la birou sau pe stradă, sunt alegerea perfectă. Sunt foarte versatile, le poți combina cu orice și sunt răcoroase, mai ales în zilele ceva mai calde. Dacă vrei să ieși în evidență, asociază-le cu o pereche de botine ieșite din comun sau cu o pereche de bocanci de primăvară. Dacă ești ceva mai curajoasă, le poți combina cu o bluză cu imprimeu, dintr-un material la fel de fluid.

Bluze de inspirație victoriană

Recunoaște, îți plac aceste piese vestimentare, dar nu ai avut niciodată curajul să le porți pentru că ți s-au părut prea…scorțoase. Nu sunt atât de rigide pe cât ai crede și sunt foarte ușor de accesorizat. Pentru a le mai lua din ”seriozitate”, poți alege un imprimeu floral sau ceva mai colorat, pe care să îl asortezi cu o pereche de blugi și pantofi cu talpă joasă, chiar balerini. Bluzele victoriene le poți repera foarte repede după inserturile din dantelă sau inserturile de material ample din partea frontală a bluzei.

Mini gențile

Mini gențile sunt cele mai cool piese vestimentare ale acestui sezon. Dacă nu ai încă una acasp, ar fi bine să îți achiziționezi. VEi găsi o soluție prin care să îți pui toate lucrurile de care ai nevoie în ea, cu siguranță. Sau poți suplimenta ținuta cu o geantă mai mare, dacă nu îți încap. Mini gențile sunt chic și reprezintă o piesă vestimentară care nu trebuie să îți lipsească din garderoba ta.