Cum să ai un weekend de vis în stațiunea Mamaia

Home / Lifestyle / Cum să ai un weekend de vis în stațiunea Mamaia
Cum să ai un weekend de vis în stațiunea Mamaia

Dacă nu ți-ai ales încă destinația de vacanță, dar ți-ai dori ca anul acesta să rămâi mai aproape de casă, poți alege oricare din stațiunile din Nord, începând cu Mamaia. Mare atenție la rezervări, pe care trebuie să le faci din timp. Nu te aventura în concediu fără o rezervare prealabilă, pentru că există posibilitatea să ai o surpriză neplăcută, și asta pentru că stațiunile sunt aproape ocupate. Dar odată ce ajungi aici, uite care sunt lucrurile pe care le poți face!

Citește și: SFATURI CARE ÎȚI POT SALVA VIAȚA PE PLAJĂ! IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI ÎN CAZ DE ÎNEC, HEMORAGIE SAU OTRĂVIRE

  • Dacă ești genul căruia îi place mai mult să descopere și să cunoască lucruri noi, Delfinariul este cel care te poate ajuta din acest punct de vedere. Urmărește cu atenție programul de acolo și poți vedea delfini dresați, care fac spectacole nemaipomenite. Dacă îți place să te uiți la stele, în cadrul complexului de aici poți găsi și un Observator, care are un program limitat de funcționare.
  • Prin Mamaia, te poți plimba cu autobuzul suprapus, care te face să te simți ca în Anglia, doar că la Mamaia nu vei găsi nici ceață și nici frig. Așa că dacă ești în căutare de răcoare, ai grijă să te așezi în partea de sus a acestuia, pentru a vedea stațiunea și orașul de sus. Autocarele le poți găsi fie la gară, fie la stația din capătul stațiunii Mamaia(Mamaia Nord).
  • Începând din această sâmbătă, 23 iulie, în Piața Ovidiu vei asculta concertele verii, cu cei mai tari artiști ai momentului, timp de 4 weekenduri consecutive. Intrarea este liberă, la fel ca la majoritatea evenimentelor din Mamaia și Constanța.Și aici ne referim la cele în aer liber.
  • În fiecare joi, până pe 4 august, copiii au propriile lor evenimente dedicate, în 2 locații diferite din stațiune:
  • în Satul de Vacanță, “Aventura în Lumea Povestilor”, în fiecare joi, oră 18:00, cu program de animație, concursuri, acrobații, jonglerii, alături de echipa Circ & Variete Globus, concerte și teatru de păpuși, face painting.
  • În Stațiunea Mamaia, “Parada Personajelor de Poveste” în fiecare joi, oră 19:00, pe traseul Piațeta Cazino – Promenada – Piațeta Perla – Sat de Vacanță (zonă caracatiței), vor defila zeci de personaje din desene animate.
  • La capitolul cultură, Teatrul Național de Operă și Balet (TNOB) „Oleg Danovski” îi invită pe turiști și constănțeni să se bucure de compania muzei Eutherpe, la Internațional „Black Sea” Summer Festival. Evenimentul se va deschide, vineri, 22 iulie, de la ora 18.00, la Muzeul de Artă, cu un recital de flaut, inclus în concurs, susținut de coreencele Dong Ju Lee și Ji Eun Lee, acompaniate la pian de constănteanca Andrada Ștefan.