Ce să faci pentru a-l cuceri chiar de la prima întâlnire? Ține minte aceste sfaturi

Home / Health / Ce să faci pentru a-l cuceri chiar de la prima întâlnire? Ține minte aceste sfaturi
Ce să faci pentru a-l cuceri chiar de la prima întâlnire? Ține minte aceste sfaturi

Prima întâlnire nu se uită niciodată. Dacă vrei cu adevărat să îl impresionezi, Elli.ro îți dă câteva sfaturi pentru a face acest lucru. Repetă-le cu strictețe și vei fi cea mai fericită, iar asta o spunem din proprie experiență. Regula de aur este moderația în tot ceea ce faci și tot ceea ce zici. Așa că redu puțin entuziasmul, trage aer adânc în piept și pune în aplicare sfaturile noastre. Vei face cea mai frumoasă primă impresie!

Chiar dacă primul tău gând este să te îmbraci cu piesele de rezistență din garderobă, să te machiezi ca la un eveniment special și să îți pui cele mai înalte tocuri, îți spunem de la bun început că nu aceasta este soluția. Impresia va fi câ te-ai chinuit prea mult, iar asta nu va face decât să crească orgoliul bărbatului din fața ta și să se simtă poate mult mai important decât este.

Îmbracă-te obișnuit

Adaptează-te stilului vestimentar pe care îl are el. Dacă îi place să se îmbrace casual, atunci aceasta este soluția șipentru tine. Dacă este puțin mai…elitist în vestimentație, atunci adaugă o notă inedită ținutei tale. Nu exagera cu nimic, păstrează-ți personalitatea, indiferent de orice. Dacă stilul tău nu include tocuri înalte, ce rost are să te dai drept altcineva? Gândește-te că dacă ajungeți să fiți împreună, își va da seama că l-ai păcălit puțin la prima întâlnire, iar asta nu va face decât să îl îndepărteze de tine. Până la urmă, cine te place, te place așa cum ești, nu?

Citește și: Dacă faci aceste 4 lucruri, te vei cupla imediat! S-a terminat cu singurătatea!

Fără mult make up

Este doar o întâlnire, nu un eveniment special. Așa că nu este cazul să petreci foarte mult timp în fața oglinzii, să îți sculptezi fața și să amesteci produse cosmetice, încărcându-ți tenul. Un fond de ten, pudră, bluss, mascara, un ruj  și puțin fard sunt mai mult decât suficiente pentru a arăta fresh. De preferat ar fi să folosești un gloss sau un balsam de buze, pentru că nu știi niciodată cum se va încheia seara și nu vrei să îi lași ruj pe față, așa-i?

Vorbește doar cât trebuie

Femeile care vorbesc mult îi sperie pe bărbați. Fii puțin misterioasă și lasa-l să se chinuie să te descopere. Vorbește cald și limitează-te la a da doar informații de bază, nu este cazul să povestești viața ta de când te-ai născut și până acum. Aveți timp pentru asta. Încearcă o mică descriere a ta, fă-l să înțeleagă cum ești din vorbe și gesturi, dar fără a exagera. Nu vorbi sub nicio formă de fostele tale relații, de ce v-ați despărțit sau mai rău, să începi cu invective la adresa foștilor. Nu e cazul pentru ele.

Joacă-te cu privirea. Sau paharul. 

Privirea spune multe, de fiecare dată. Adoptă o privire seducătoare, cu ochii ușor mijiți, pentru a-i stârni interesul. Sau poți încerca să te joci cu degetele pe marginea paharului, cu siguranță va observa acest lucru. Nu exagera însă, mușcându-ți buzele sau făcând alt tip de gesturi cu o conotație sexuală, pentru că este posibil să îl setezi doar pe acest aspect. Iar tu vrei doar să te descopere, nu?