Ce să faci pentru a nu mai avea riduri? Cum să rămâi mereu frumoasă și tânără?

Home / Beauty Tips / Ce să faci pentru a nu mai avea riduri? Cum să rămâi mereu frumoasă și tânără?
Ce să faci pentru a nu mai avea riduri? Cum să rămâi mereu frumoasă și tânără?

Ridurile se formează atunci când pielea își pierde din elasticitate. Atâta timp cât pielea este suplă, orice încrețitură a pielii dispare atunci când renunțați la contracția feței care a cauzat-o. Însă pielea care și-a pierdut din suplețe reține liniile formate prin zâmbet sau prin încrețirea frunții, chiar după ce se păstrează o expresie neutră. Iar în timp, aceste linii se transformă în riduri. Există însă câteva lucruri pe care le puteți face pentru a nu mai avea riduri, iar tenul să fie frumos și elastic. Uite ce treguli trebuie să respectați dacă vreți să fiți mereu tânără!

Citește și: Ce să faci pentru a nu mai avea riduri? Cum să rămâi mereu frumoasă și tânără?

  • Beți cel puțin 2 l de apă pe zi chiar și atunci când nu vă este sete. Acest lucru ajută la menținerea pielii hidratate și elimină toxinele, descurajând formarea ridurilor.
  • Nu fumați ți evitați consumul de cafea și alcool. Toate aceste substanțe usucă pielea, făcând-o vulnerabilă la riduri. În plus, fumatul presupune să încrețiți buzele de sute de ori pe zi. Cutele care se formează atunci când fumați se transformă în riduri mult mai repede decât ar trebui.
  • Protejați-vă de soare, indiferent de vârstă. Aplicați mereu o cremă cu factor de protecție cel puțin 15 pe toate zonele expuse, în special pe față, indiferent de anotimp.
  • Exersați-vă fața. Așezați-vă pe scaun, imitați-vă cu mișcări exagerate mestecatul, Întindeți mușchii de sub bărbie și de pe partea anterioară a gâtului. Este util să stați pe o suprafață înclinată timp de 15 minute pe zi
  • Evitați produsele tonifiante pe bază de alcool. Utilizați hammamelis sau apă de plante/flori.
  • Evitați folosirea săpunurilor dure și aplicarea cremelor reci, solide, pe ten. Folosiți uleiuri naturale, precum cel de avocado, care curăță impuritățile. Aplicați pe față și apoi îndepărtați-l cu apă călduță.
  • Deschideți o capsulă de ACES+Zn și adăugați în crema de față înainte de aplicare.Acest lucru va proteja pielea împotriva radicalilor liberi. Faceți același lucru cu crema de protecție solară.
  • Evitați produsele care conținb vaselină, ulei mineral sau alte uleiuri hidrogenate. Alegeți acid retinoic, allantoin, acizi grași esențiali, aloe vera, arnica, colagen, brusture, panenolul, glicerină, hammamelis.
  • Consumă multă vitamina E.
  • Puteți folosi produse care combină esteri ai vitaminei C, E, ulei de limba mielului, extract de ceai verde, care ajută la prevenirea îmbătrânirii premature