Iată ce nu trebuie să porți vreodată la o nuntă

Home / Fashion / Iată ce nu trebuie să porți vreodată la o nuntă
Iată ce nu trebuie să porți vreodată la o nuntă

Nunțile sunt puțin complicate atnci când vine vorba de dresscode-uri. Asta pentru că cele mai multe persoane cred că este ok să porți negru. Sau alb. Sau să vii într-o rochie transparentă. Se pare că niciuna din alegerile de mai sus nu este ok atunci când trebuie să et duci la o nuntă. Dar, până la urmă, cum trebuie să te îmbraci pentru a nu supăra mireasa sau pe cei prezenți la nuntă?

Citește și: Cu ce trebuie să te îmbraci în vacanța de la mare! Află ce să porți pentru a fi în trend pe litoral!

În general, la o nuntă, nu trebuie să porți nimic care să iasă în evidență, pentru că nunta nu este despre tine, ci despre…mireasă. Ca și sfat general, îmbracă ținute frumoase, dar cae să nu sară în ochi tuturor sau care să nu iasă în evidență prea mult. În mod evident, nu trebuie să porți nimic din ce este scris mai jos:

Rochii albe

Rochia albă aparține miresei la nuntă. Așa că renunță la orice idee de a cumpăra rochie albă, chiar dacă îți place modelul sau te prinde culoarea. Nu vrei să îi faci concurență, plus că o vei face să se simtă prost atunci când vede o a doua rochie albă la tine. Poți alege o altă nuanță, cum ar fi un bej sau o culoare nude, dacă vrei ca outfit-ul tău să aibă o culoare deschisă.

Rochii negre

Cu toate că mai toată lumea consideră că negrul este o culoare potrivită, prin simplul fapt că este elegantă, negrul nu este o culoare indicată pentru o nuntă. Nici pentru un botez, dacă stăm să ne gândim mai bine. Asta pentru că este mult prea tristă și posacă, ca  și culoare. Nu este o culoare care să fie asociată cu veselia și cu bucuria unui eveniment precum o nuntă. Alege alte nuanțe, mai vesele, dacă nu vrei ca toată lumea să te arate cu degetul.

Pereche nouă de stiletto

Gândește-te că trebuie să stai în acei pantofi o zi și o noapte întreagă. De ce ai alege o pereche nouă de pantofi? Aceștia nu îți vor produce decât o mare stare de disconfort sau chiar bătături. Fie îi iei cu tine și mai alegi o pereche comodă, pentru dans, fie te limitezi la o pereche de pantofi mai comozi pe care îi găsești prin dressing și care se potrivesc ținutei.

Rochii transparente

Nu vii în club, ci la o nuntă. Orice ținută care descoperă sau arată prea mult nu este binevenită. Asta pentru că nu te duci la eveniment pentru a agăța, ci pentru a te bucura împreună cu ceilalți de unirea destinelor a doi oameni. Mai mult, privirile toate se vor întoarce spre tine, iar mireasa va fi în plan secund.

Mai multe găsiți și pe Crangachic