Ce se întâmplă când femeile rămân singure acasă? Imagini nerecomandate celor cu inima slabă!

Home / Lifestyle / Ce se întâmplă când femeile rămân singure acasă? Imagini nerecomandate celor cu inima slabă!
Ce se întâmplă când femeile rămân singure acasă? Imagini nerecomandate celor cu inima slabă!

Trăim într-o lume în care imaginea face totul. Iar tutorialele care îți arată cum să devii mai frumoasă sau cum să îți faci unghii spectaculoase în numai 5 minute sunt la mare căutare. Și pe lângă asta, acest tip de tutoriale chiar le pot face pe unele femei să creadă că pot învăța dintr-o primă încercare cum să își transforme fața, părul, unghiile. De cele mai multe ori, încercările lor intră în categoria ”epic fail”  sau ”beauty fail” și ajung virale foarte repede. Așa că mare atenție la tutorialele pe care le încercați acasă, dar mai ales, unde postați rezultatele încercărilor. Iată câteva dintre cele mai inedite și amuzante ”beauty fails” !

#1 Beauty fail- Bomboanele nepotrivite

beauty fail 1

Nu știm exact ce a dorit să facă această domnișoară, dar tindem să credem că nu i-a reușit. Probabil a fost inspirată de advertorialul din stânga și s-a gândit că nu este așa complicat să te dai cu un gloss și să pui niște bomboane minuscule pe buze. Se pare că este, iar faptul că a postat imaginea pe Pinterest a costat-o destul de mult pe domnisoara din dreapta. La modul că toată lumea o dă drept prim exemplu la categoria Beauty fail.

#2 Beauty Fail

Credem că un film de groază ar putea începe de la aceste imagini. Sau dacă nu un film de groază, măcar un thriller. Demnă de apreciat încercarea, dar nu știm de ce a văzut lumina internetului. Oricum, este un exemplu clar de ”așa nu!”. Dacă vă hotărâți să încercați acasă astfel de modele, aveți grijă să distrugeți toate dovezile fizice(cum ar fi fotografiile), dacă nu iese din prima încercare. Este cel mai sigur mod de a rămâne cu imaginea nepătată.

beauty fail elli.ro

#3 Beauty fail

beauty fail

Accidente se întâmplă și la case mai mari, iar imaginea de mai sus face cât o mie de cuvinte. Dacă nu am fi știut mai bine, am fi crezut că Nicole Kidman ar fi avut alt tip de….incidente înainte de a apărea pe covorul roșu. Dar să apari cu pudra la acest mod pe față nu poate decât să ne convingă de zicala ”a greși e omenește”. Dar și să verificăm ținuta în oglindă de două ori. Sau măcar o dată.

#4 Beauty Fail

Și cireașa de pe tort este această doamnă, care s-a transformat în brăduleț de Crăciun, cu tot cu ornamente. Original, nu avem ce să spunem!

beauty fail