Ce se întâmplă dacă te speli cu apă minerală pe față: efectele benefice asupra tenului!

Home / Beauty Tips / Ce se întâmplă dacă te speli cu apă minerală pe față: efectele benefice asupra tenului!
Ce se întâmplă dacă te speli cu apă minerală pe față: efectele benefice asupra tenului!

Femeile folosesc tot felul de trucuri pentru a avea un ten fără probleme, iar rezolvarea, de cele mai multe ori, o găsesc în practici simple și nu foarte costisitoare. Un exemplu bun în acest sens este apa minerală, care poate fi nu doar consumată, ci și pe post de tonic pentru față. Apa minerală aduce mari beneficii asupra tenului, iar femeile din cultura japoneză sunt cele care au lansat acest trend.

Ce se întâmplă dacă te speli cu apă minerală pe față? Ei bine, putem spune că nimic rău, ba din contră. Apa minerală poate fi folosită pentru curățarea corespunzătoare a tenului. Specialiștii sunt de părere că bulele din apa minerală conțin o cantitate mai mare de oxigen, iar în contactul cu fața, acestea întăresc pielea și înlătură celulele moarte. Pentru ca tratamentul naturist cu apă minerală să fie unul de efect, încercați să o folosiți de două ori pe săptămână, însă nu mai mult, iar asta pentru a evita iritațiile, în special în cazul femeilor cu tenul sensibil. De asemenea, încercați să evitați contactul cu ochii pentru a nu apărea iritații și în acea zonă a feței.

Apa minerală poate fi folosită pentru față ca și apa normală de la robinet, ănsă dacă doriți să faceți economie, în cazul acesta o puteți pune pe o dischetă demachiantă și vă tamponați fața ușor. După câteva săptămâni, pielea voastră va fi mult mai netedă și mai catifelată, iar asta datorită exfolierii cu apă minerală.

FOTO: mcahalane.com/

Comments are closed.