Iată ce se întâmplă în corpul tău atunci când sari peste o masă

Home / Health / Iată ce se întâmplă în corpul tău atunci când sari peste o masă
Iată ce se întâmplă în corpul tău atunci când sari peste o masă

A sări peste mesele principale a devenit o tendință astăzi, fie că este vorba de o dietă, fie că este vorba de lipsa de timp. Dacă sari peste mese de multe ori, din orice motiv, trebuie să știi ce se întâmplă cu organismul tău atunci când faci asta. Uite ce poate produce o singură masă pe care nu o mănânci la timp!

Dezechilibru hormonal

Dacă săriți peste o masă în timpul zilei, nivelul de cortizol din organism crește și vă produce anxietate. Insulina, de asemenea, crește și apoi scade brusc, ceea ce duce la niveluri instabile de zahăr din sânge.

Bea asta înainte de culcare și vei avea abdomen plat în numai câteva zile! Băutura care arde grăsimile instant!

Probleme cu digestia

Corpul tau este obișnuit să lucreze în timpul zilei și atunci când sari peste o masă, el nu are nimic de procesat. Pentru sistemul metabolic și digestiv este cel mai bine să respecți cele 3 mese principale și 2 gustări pe zi.

Grăsimea rămâne

Săritul peste o masă încurcă corpul tău. El crede că ești mort de foame, așa că atunci când se întâmplă să sari peste mese organismul începe să stocheze grăsime pentru a oferi „combustibil” pentru viitor, mai degrabă decât a-l cheltui.

Obosești mai repede

Săritul peste mese încetinește metabolismul și te face să obosești repede. Numai mesele regulate vor permite metabolismului să fie mai rapid și să ardă caloriile.

Alterează gândirea

Vei fi surprins, dar pur și simplu sărind peste o masă, percepția ta va fi alterată.  În creierul tău o impresie greșită este creată că produsele alimentare nu sunt prioritare  în acest moment, lucru care nu este bun pentru starea generală de sănătate.

Duce la mâncat excesiv

Supraalimentarea este ultima și cea mai severă fază care are loc. Corpul tău, în timpul cinei este atât de epuizat și înfometat după calorii, încât asta duce la supraalimentare. De obicei, rezultatele sunt dureri abdominale și depunerea grăsimilor.

Comments are closed.