Ce secrete ascund vedetele de la Hollywood?

Home / Lifestyle / Ce secrete ascund vedetele de la Hollywood?
Ce secrete ascund vedetele de la Hollywood?

Dincolo de imaginea impecabilă pe care o afișează pe covorul roșu, o parte din vedetele de la Hollywood ascund secrete pe care nu multă lume le cunoaște: fie accidente de mașină, abuzuri în familie sau alt tip de evenimente care cu  siguranță nu le fac cinste și dăunează imaginii pe care o afișează. O parte dintre aceste secrete au reușit însă să treacă de filtrul armatelor de PR și marketing, ajungând la urechile fanilor. Cu siguranță te vor șoca evenimentele despre care vei citi mai jos!

Celebritățile au și ele secretele lor, pe care se chinuie să le ascundă cu mare greutate. Cele mai multe din aceste secrete vin din perioada în care ei nu erau staruri, ci persoane obișnuite. Care sunt vedetele de la Hollywood cu secrete? Nici tu te așteptai să vezi aceste nume!

Matthew Broderick

Soțul actriței Sarah Jessica Parker nu este chiar ușă de biserică. Cu toate că a stat departe de tabloide până acum, trecutul lui Broderick a venit peste el, dezvăluind unul din secretele sale de temut. În 1987, Matthew era în vacanță în Irlanda cu prietena lui din acea vreme. În timp ce conducea, mașina lui a intrat pe contrasens și a lovit din plin o mașină care venea din sens opus. Ocupanții mașinii au murit în urma impactului, iar Broderick a fost acuzat de condus imprudent și amendat cu doar… 175$ !

Christopher Lee

Este cunoscut pentru rolurile lui din Războiul Stelelor și Stăpânul Inelelor. Cu toate că a murit în 2015, viața lui ascunde multe secrete. Unul dintre ele este faptul că a fost prezent la ultima execuție publică din Franța, de exemplu. În 1939, tânărul Lee vedea cum ghilotina cădea peste un condamnat la moarte, pe numele lui Eugen Weidmann.

Laurence Fishburne

De data aceasta, nu Laurence este cel care deține un secret, ci fiica lui. Aceasta este și ea… actriță, dar până acum a fost distribuită în roluri care nu îl fac mândru pe tatăl ei. Mai exact, Montana, fiica lui Laurence este starletă porno și a jucat până acum în câteva filme. Cu siguranță, este destul de dificil pentru actorul din Matrix să discute despre acest lucru.

Sean Connery

Prin prezența lui sobră, ai spune că Sean Connery este unul dintre cei mai mari gentilomi existenți pe glob. Lucru parțial adevărat! Se pare că și Sir Connery ascunde câteva lucruri care i-au șifonat puțin imaginea. Între 1960 și 1980, Sean Connery a dat o serie de interviuri, în care își manifesta opinia asupra violenei domestice. Într-un exces de sinceritate, actorul a spus că a lovi o femeie nu este o chestiune așa de importantă și s-a declarat în favoarea acestui tip de abuz.

Mark Wahlberg

Actorul și rapperul Wahleberg deține cu succes un șir lung de… dosare penale, fiind poate unul dintre cele mai ”prolifice” vedete de la Hollywood la acest capitol. Printre altele, el a fost acuzat de crimă într-un dosar în care au fost omorâți doi vietnamezi. Se pare că la numai 16 ani, Wahlberg ar fi bătut până la moarte victimele. Pentru a-și spăla trecutul, Mark a încercat tot felul de tertipuri, pentru ca, până la urmă să realizeze că nu poate face nimic în acest sens, decât să recunoască spășit, că a fost vinovat.