Ce trebuie să știi atunci când ajungi la 30 de ani?

Home / Lifestyle / Ce trebuie să știi atunci când ajungi la 30 de ani?
Ce trebuie să știi atunci când ajungi la 30 de ani?

Până la 30 de ani, viața îți aduce multe experiențe și multe provocări,  de pe urma cărora ai foarte multe de învățat. Toate aceste experiențe te conturează ca și personalitate și îți dau posibilitatea să le împărtășești și altora din experiențele tale. E normal ca la 30 de ani să  nu mai fi la fel ca la 20, e normal să te schimbi și să faci alte lucruri, pe care nici nu te gândeai că le vei face la 20 de ani, de exemplu. Ce ni s-a întâmplat nouă  la 30 de ani și probabil ți se vor întâmplă si ție?  Îți spunem mai jos, pentru a nu fi luată prin surprindere.

Îți vezi mai rar prietenii

Chiar dacă prietenii tăi stau la câteva blocuri distanță, vei ajunge să îi vezi din ce în ce mai rar, poate doar de câteva ori pe an. Asta poate deveni frustrant, la un moment dat, dar cu siguranță vei trece peste aceste momente cu o seară de film și un pahar de vin, la tine acasă.

Shopping-ul nu mai este o prioritate

Vei observa că nu mai ai răbdare să stai prin magazine, să scormonesti prin mormanele de haine sau să asculți muzica din magazin, care ajunge să te enerveze. Mai mult, vei lua haine fără să le probezi, pentru că vei fi descurajata de cozile lungi de la cabinele de probă. Iar până săptămâna viitoare, hainele cumpărate nu o să îți mai placă și le vei uita în șifonier,  alături de celelalte 300.

Vei ieși în oraș mai rar

Brusc, nu te va mai încânta viața de noapte absolut deloc și vei alege să stai în casă,  cu prietenii, uitându-te la televizor sau stând la discuții.

Vacanțe?  Ce vacanțe?

Vacanțele devin un cuvânt străin. Asta pentru că nu mai ai timp să te gândești la ele, dar nici timp să le planifici. Consideră nunțile drept vacanțele tale, mai puțin costisitoare.

Câștigul va deveni mai puțin important

Ce va fi cu adevărat important va fi sa faci ceea ce îți place,  într-o echipă care îți place. Pentru că după atâtea experiențe și schimbări de job, vei avea nevoie ca orele suplimentare de la muncă să le petreci într-o companie plăcută.

Vei spune NU mai ușor

Dacă până acum îți era greu să faci asta, tot experiența te învață să spui NU mai ușor. Pentru că  realizezi ce e mai bine pentru tine.

Dezvolți o strategie de băut

Atunci când ieși în oraș, te vei limita doar la două băuturi tari, iar toată seara vei rămâne pe bere. Sau un pahar de vin și după unul de apă,  pentru a evita mahmureala.

Mersul la sală? O iluzie

Te vei duce la sală o dată, și asta pentru că vei fi cu prietenele. După,  te vei gândi și răzgândi constant. La final, probabil că îți vei da seama că nu e pentru tine și vei alege sigur exercițiile pe care le poți face acasă, unde nu te vede nimic.

Te vei întâlni cu bărbați care au deja copii

Dacă la 20 de ani nici măcar nu te gândeai la asta, acum crește incidența de a te întâlni numai cu bărbați divorțați, care au copii. Fii deschisă către acest lucru, dacă poate avea grijă de un copil, va avea grijă și de tine.