Ce tunsori se poartă în 2016? Alege-ți preferata acum!

Home / Beauty Tips / Ce tunsori se poartă în 2016? Alege-ți preferata acum!
Ce tunsori se poartă în 2016? Alege-ți preferata acum!

Fie că este vorba despre păr scurt sau lung, cele mai cool tunsori din 2016 vin tot de la Hollywood, de la starurile care influențează trendurile în materie de păr și hairstyling. Specialiștii spun că marea vedetă în ceea ce privește tunsorile în 2016 rămâne bob-ul, în diferitele lui variante. Bob-ul este purtat de Jennifer Lawrence, Hillary Duff și mai nou, Demi Lovato. Tu însă alege ce îți place din propunerile noastre și poartă tunsoarea care ți se potrivește cel mai bine în 2016. 

Care sunt tunsorile care se poartă în 2016? Bob-ul rămâne pe primul loc în topul preferințelor, urmat fiind îndeaproape de tunsorile cu breton. La prima vedere, ați spune că oferta nu este prea diversificată, să vedeți numai câte feluri diferite de tunsori pot deriva din aceste două propuneri.

Bob-uri texturizate

bob texturizat

Bob-ul este una dintre cele mai căutate și aplicate tunsori în 2016. Jennifer Lawrence și Hillary Duff o poartă și arată minunat. Dacă vrei să optezi pentru o astfel de tunsoare, cere-i stilistului tău să îți tundă părul mai scurt în spate și mai lung în față, un fel de bob inversat. Bob-urile până la bărbie sunt și ele apreciate, fiind recomandate persoanelor care au fața în formă de inimă. Chiar dacă este scurt, părul tuns bob poate fi coafat în diferite moduri. Poți să îl lași lejer, poți să îți faci bucle cu un ondulator sau să îl pui pe moațe. Nu poți să spui că te plictisești cu el.

Bretoane, bretoane, multe bretoane

Bretoanele și tunsorile cu breton sunt unele dintre cele mai căutate tunsori în 2016. Fie că este vorba de bretoane cu volum, bretoane geometrice,  în partea din mijloc, în lateral, filate, nu contează. Breton să fie! O tunsoare cu breton, chiar dacă poate părea școlărească pe alocuri, încadrează foarte bine fețele ovale și pătrate. Așa că dacă ai acest tip de format, nu ezita să alegi o tunsoare cu breton, o să îți vină de minune!

Bob-ul iluzoriu

Dacă te-ai plictisit de părul lung și vrei să faci o schimbare de look, dar fără a recurge la foarfecă, poți apela la un mic truc. Prinde-ți părul într-o coadă, dar să fie prins foarte strâns sau la baza cefei. Lasă-l puțin mai lejer. Foarte încet, adună-ți părul rămas pe spate și bagă-l cumva sub zona cu elasticul, ca într-un căuș. Astfel încât tot ”excesul” de păr să fie ascuns , pentru a crea iluzia de bob. Vei fi spectaculoasă, ceilalțti vor fi șocați, iar tu vei rămâne cu podoaba capilară intactă. Dacă stați bine la capitolul dexteritate, părul poate fi prins și in agrafe, nu cu un elastic.

Părul lung mai scurt

tunsori par mediu

Este vorba, de fapt, de tunsorile medii, ca și lungime, cele care nu sunt nici scurte, nici lungi. Kate Middleton este cea care a adus acest tip de tunsoare pe culmile succesului în 2016, când a făcut o schimbare de look, odată cu bretonul pe care și l-a lăsat puțin mai lung, pentru eleganță. Tunsoarea te ajută să scapi de vărfurile despicate, de fapt, este simplă și comodă, dar îți și oferă o multitudine de variante pentru coafarea părului: bucle, onduleuri, placă, samd. Poți să îți prinzi părul chiar într-o coadă și să arate splendid.